IRC-Galleria

Nitta eläinlääkärisTiistai 13.10.2009 15:56

Voi kulta, ku vieläkin mahtusit syliinn!! <3


Nonii.. Äiskä käytti murunsa Akuutissa. Mä olin valmistautunu, et turha reissu tulee enkä ois koiraa ees lääkärille vieny, mut Anssi kerran varas ajan, nii käytin sitte. Tuli taas hintoihin tuo reissu, mut ei se nyt ihan tyhjä keikka ollu.

Nii siis oireena oli, et koira ei oo pariin päivään haukkunu ja mä huomasin, ettei se syökkää kunnolla. Ihte kuvittelin, et se on vaa haukkunu nii paljo, et ääni ei tuu. Oli kyllä yllätys, et sen kurkku oli oikeesti sit jotenki vaurioitunu. Siitä otettii nielunäyte ja siinä näky et nielurisat oli suurentunu ja punasena. Sit syvemmällä kurkussa ihan veresti punasta kurkunpää ja äänihuulet. Lääkäri ei ihmetelly yhtää, et ei ruoka maistu eikä hauku. Verinäytteessä ei onneks ollu mitää kummempaa eli tulehusta ei vielä oo tehny.

Saatii antibiootteja kymmeneks päiväks ja 2-5 päivän kuuri tulehuskipulääkettä lähinnä siihe, et ruoka maistuis taas paremmin. 140 erppaa sinne taas meni että heilahti, mut jotenki kuitenki en nää sitä turhana rahana, ku se menee toisen hyvinvointii.. ja tässä vaiheessa, ku saatetaan päästä yhellä lyhyellä lääkekuurilla. Mistä sen tietää, kuin kalliiks ois tullu, jos ois ootettu ja ootettu, et "kyllä se siitä". Ehkä tästä itekki oppi jotai, mut toisaalta. Enhän mä oo ollu nyt kotona seuraamassa tilannetta, et miten se on käyttäytyny.

Tuolla se potilas nyt pötköttää ja annon sille tovi sitte ekan satsin lääkettä. Tästäki ois voinu mainita, et miten helvetissä mä saan toiselle tungettua kurkun läpi ison ja kovan tabletin, jos se ei niele juuri muutakaa.. O_o Noh, en tiijä, oisko nii saanu tehä, mut mä hienonsin semmoseks muruks sen lääkeen ja annon kalalihasotkun kans sitä. Ei nimittäin maistunu lihamurekemurun kans. Mut ehkä mä voin sen verran toista hyysätä, et teen sille tommosta vauvan pöperöö, et saadaan parannettuu se pöpö sieltä kurkusta. Varmasti hellä on. Mut Nitta tosiaa nyt varmaa "potee krapulaa", ku se nukutettiin tutkimusta varten. Huomenna pirteempi päivä sitte.

P.S Pitäs vissii ottaa tuoreempi kaverikuva äiskästä ja koirasta.. se enää mikää pikku rakki oo. Punnittin, nii oli 19 kiloo.. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.