IRC-Galleria

Tinduzki

Tinduzki

We're only immortal for a limited time

Mä oon niitä ihmisiä, jotkaTorstai 01.03.2012 19:18

- ei suutu juuri koskaan. En oo siunattu vihaamisen jalolla taidolla. Mua siis harvoin - hyvin harvoin - näkee suutuspäissään. Tai ees ärtyneenä.

- silloin niinä harvoina kertoin kun sattuu olemaan vihainen tai ärtynyt on hyvin suorasanainen. Tiuskin ja kerron mielipiteeni oli se loukkaavaa tai ei.

- muokkailee esittelytekstejään sun muita julkaistavia kirjoituksia(esim. tätä) useaan otteeseen, eikä oo koskaan tarpeeks tyytyväinen. Ja sen takia ärsyyntyy. That's me!

- jättää hampaat pesemättä laiskuuttaan, ja jaksaa sitten myöhemmin valittaa miten hemmetisti tekis mieli pestä hampaat. Sitte ärsyttää kun on liian laiska. Kyllä mä yleensä ne hampaat pesen, no worries.

- sulkeutuu, hiljenee ja mököttää yksin kun sattuu vastoinkäymisiä. En puhu kenellekään ja yritän unohtaa kaiken missä olen epäonnistunut. Se ei useemmin onnistu.


Huomaatteko, että mua tällä hetkellä ärsyttää jokin aivan vietävästi? Enkä edes tiedä, mikä. Tämä on jo niin harvinaista, että tekis mieli ottaa videokuvaa todistusaineistoksi.
VI**U!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.