IRC-Galleria

Leiri <3Lauantai 04.07.2009 00:13

Oli kiva leiri (; tiivistettynä:

- Maanantai
Ekalla koulutunnilla vähän sähläystä, vasen laukka nous tappelun kautta. Oli aika täpinöissään.
Puomitunti no rauhallisempi ja laukat nous paremmin vaikka oli kaahotusta. Vähän tuppas hyppää puomien ylitte mutta ihana <3

- Tiistai
Estetunti ah! Rami ei kieltäny kertaakaa ja sarja meni monta kertaa upeesta! Poni hyppäs kans laukassa (: Mentii eka kavalettia. Sitte mentiin okseria ja pystyä. Ponin laukat jo paremmat.
Maastossa Allilla aws kiva oli (: vähän tuppas painamaan ohjalle ja yritti pukitella mut muuten ihana!

- Keskiviikko
Estetunti. Mentiin 70-80 cm 4 esteen ratana! Eka okseri, sarja ja sit pysty jolla tuli muutama tiputus. Lopuks ristikko-pystyy jota poni kyttäs. Ei kieltoja!.
Koulutunti oli kiva. Tehtiin siirtymiä laukasta käyntiin, käynnistä laukkaan ja paikoiltaan laukkaan. Ravissa alko poni mennä eteen ja alas vähäsen ja oli tosi kiva. Laukassa alko jo pientä muotoo tulemaan ettei mennä pää ylhäällä. Molemmat laukat nousee jo hyvin!.

- Torstai
Koulua aluks. Taas paljo siirtymiä ja voltteja ym. Rami rauhottunu jo huomattavasti ja laukat on hallittuja ja pystyy laukkaamaa matalemmassa muodossa. Välillä esiintyy tosi hyvää laukkaa. Poni super<3
Iteksee hyppäsin vähä illemmalla. Vähän kyttäs ja kompuroi esteen jälkeen. Kerran sarja ja kaks kertaa pysty. Lopuks koulutuuppausta vähän. Ihan kiva.

- Perjantai
Koulua <3 Eka leikin "kengittäjää" ja irrotin takasesta kengän. Taas joitaki siirtymiä ja pysähdyksiä. Laukat nousee jo käynnistä ilman kiihytyksiä. Rauhallinen laukka ja ponski pystyy jo laukkaamaa oikee kunnolla. Ah ihanuus! Koulutunnin jälkee Sailan ja Virin kanssa maastoesteille! Ekaks kahlattiin 20-30 m allas, poni meni nätisti! Sitte maastoesteille. Alussa kielteli yhdellä tosi paljo ja hyppäs miten sattu. Sitte ku meni yli nii näytin toisen. Sitte vaan ravissa --> iso loikka ja ravissa viel toiselle, meinas mennä ohi mutta raippa kaulaa vasten ja yli! Pellon reunassa yks este heinien peitossa mentiin seki. Yks kielto ja sitte yli. Tultii toisesta suunnasta kans. Kolmen esteen pätkän eka meinas ryntää ohi --> käänsin ja meni nätisti, keskimmäiseltä taas iso loikka ja no :D se isoin oli ongelma. Lopuks meni. Sitte kerran allas. Jouduin pakittamaa ponin sinne ku ei uskaltanu mennä.
Leirikisat meni hyvin, oltii neljänsiä (: Ponski laukkas jo niin hyvin et ois voinu itkee <3 Saila ratsasti viel hetken -> AH minkä näköstä! :D

Eli hyvä leiri ja Raimo poni oppi paljo! <3

Sailan Talli

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.