IRC-Galleria

Titiode

Titiode

----pOreILeE----

[Ei aihetta]Maanantai 22.10.2007 04:14

Hihiii!

Kumlinge

Kampeloita. Sinilevä ei haittaa uimista. Gubbes hus. "Hyi, täällä vessassa haisee ihan kala!". Sohva ku hauta-arkku. Paahtoleipä ikkunan alla. "Julia, tuu ulos. Äkkiä." Mut hei, henkilökunta-alennuksella kaikki on melkeen ilmasta. Sipsitki vaan viiskytsenttii - ihan sama, vaikka siinä pussissa ei oo ku muutama lastu.


Personalfest:

"Hei Julia, laitoin sulle sit kaikki tuplana." Ihan hyvä oppii syömään rapuja tässä vaiheessa. Joskus bileet paranee, ku väki vähenee. "Ollaan ihan vähän aikaa vielä." Aamukuudelta saunominen piristää. Mut ei se mitään, lautta lähtee vasta kaheksalta.

Henkilökuntajuhlista suoraan ilman yöunia Maarianhaminaan: "GUSTAF, sover du??!!!" Vanhalle ihmiselle ei saa aiheuttaa ylimääräsiä sydämentykytyksiä, mutta entä jos on oikeesti vaan viistoista minuuttia aikaa? Onneks 80vee ahvenanmaalaiset ukkelit on kovia jätkiä ja ne osaa ajaa autolla tosi lujaa (vaikka käkkäri oiski päällä). Ne myös revittelee enemmän, ku vasta kortin saaneet lieksalaiset amispojat Kären parkissa (ainaki jos rankaiden alla on sopivan soranen piha). "Voitko ajaa vähän kovempaa?" Pikku-Mazda tykkää, ku sitä vähä polkasee.


Maarianhaminaan:

Veri lautan kannella - ei se mitään meinaa..
"Mie en tiiä yhtään miten niitä linjoja menee sinne.." "Hei, mennään ton maitoauton kyydillä!" "Oho, toi sama äijä tuo aina maitoo Kastöreniin.." Sovituskopissa oli paljon jakkuja. Ja hyvä hetki lepuuttaa väsyneitä..jalkoja. xD
Dinosin pasta-annos oli namia: "Ollaankohan myö oltu täällä liian kauan? Miks noi tarjoilijat virnuilee tolla tavalla meille?"

Kesällä on pakko syödä irtojätskii. Pitää mitettiä tarkkaan (ainaki kakskytminsaa) mitä haluu. "Två mintbollar, tack" ja tietää mitä siitäki seuras.. ("Hei, bussi tulee" "En mie voi vielä...")

Takas Kumlingessa, ja "Kokki paistaa teille pihvit." :´D


Mutta jos ei muuta, nii "Kato! Kokki on vähä lähteny!" ;D "ÄÄÄÄÄÄ" (reikä otassa komistaa ketä tahansa)


(..ei se haittaa jos ei ymmärrä kaikkee..)


P.S. Zuuls, pari viikkoo vielä, ja se on taas menoa.. ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.