IRC-Galleria

Tjinski

Tjinski

loves Jesus <3 he is my way of life!

24.3.2007Tiistai 11.11.2008 19:23

PEPEPEPEPEPEPEPEERRRRRRRRRRRRRJANTAI!

aluksi ilmoitamme virkavallan läsnäollessa ettemme mainitse seuraavassa tekstissä henkilöiden omia nimiä, henkilökohtaisten loukkauksien välttämiseksi.
ekaks lähdettiin kävelee sit päädyttii moda eteen, "onks toi se auto, onse ei ookka EIKU ONSE SITTENKI!!!" ja eiku juoksemaa, auto ajo meitä takaa se ei menny mihkää ja käänty viel mutkastaki mei perää. EI KANNNATA JUOSTA!! JA SIT AUOTOON SIELTÄ!!! "Tiina tuu ny räkättämästä sielt"
"me nähtii vaa ku housut vilkku ja hei siskos juoksee tolla!" "ootko vielki henkästyny?" pelkääksä pollareita vai? elä ny se perää lähe! hähähähhhärääkä! VÓI EI!
Sielt on aina juttuu maanantain suurkeuruussa.. siel taas rähinöitii! ja ammuskeltii....
"mihi se yks meni?! tuolla se heittelee sitä kustaaa. missä?! *kattelee hätääntyneesti ympärilleen* no tonne noin! ai siis mihi?! no ekkö sä ny nää tuolla se heppi heiluu? ai tuolla nyt mä näin se!"
ja sit se yks sammu sylii... kai?" AINAKI MELEKEEE!! :'DDDDD "HEI äläkä sit ökää mun takille"
JUMPUTI JUMPUTI! me jäähään tässä mo
ööö rinkii kävellen! xDDDD
"hei saahaanx me kyyti abc lle ku pitää päästä vessaa?"
iha niinku joku ois huutanu se yhe nimee... o_O onks se tos... ei.
MIHIN SE YKS NY TAAS MENI? se meni tonne kuselle... ookooo selviääkö se vessasta ees ulos? ai se tulee TON muijan kans... -.- katositäkatositä!! hahahhhaaa!!! voi ei eitänne mahu *kuiskaus* "mä en haluu tota tänne" "kyl tänne mahtuu, se yhe sylii jos ei muuta keksi, kyytii vaa!" mentii sit sinne ja siel me jäätii sit pois ja lujaa! sit istuttii siin ja sit lähettii sinne sit mentii takas istuu ja saatii paljo uusii kamui ja cyyläreitä "juhuu, missä se?" tuf tuf tuf :D sit "hei kato kuka tulee, no vittu moi!" ja sit ne yhet meni siit ohi ja ne ajo monta kertaa ohi ja kyyläs! eka ne ei tunnistanu mut mä tunsi heti ne ja sit se huito ja ei tajuttu mitää... kesoo se näytti ja si se taas huito jotai ja sit maleksittii et kaikki varmaa näkis meiät ja et voitas moikkaa niil viel kaks kertaa mut si ne tuliki vaa kerra ja si jumputi jumputi jumputi "eiku kato näi, TSAH, hei se huomas meiät, eka kerra huomas, voi vittu" NJAAAUU!U!U!!!! räkäsääsääjhahahahahaa! *reps* sit tultii kämppää ja kämppä oli täynnä viakravaltaa ja se tuli niien välii ja sit piti hämmentää hermannii.
ja nytten kun tarinamme pättyi onnellisesti että he saivat vihdoinkin tänään taas toisensa joten tähän on hyvä päättää tänään HUOM! tänään!! kello on 02:02
....JOO MO!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.