IRC-Galleria

waaaaaaLauantai 23.08.2008 02:19

Mää haluan pitkät hiukset, miks nää ei kasva! >:( Maksakaa joku mulle hiusten pidennys ja tuuhennos jooko? Vaikka synttärilahjaksi? Nää on muutenki ihan perseet nämä hiukset ku pinkkiki näyttää joltai tumman punaselta. Sen sijaan mun naamassa on hyvinkin pinkki ihottuma. Voiskos vaihtaa päätä jonkun kanssa? Tai voisin vaihtaa kropankin kyllä. Sais ihan eri ajatuksetkin ku pää vaihtuis, ei koko ajan pyöris jotain paskaa päässä.

Apua koulu alakaa maanantaina!Toisaalta kiva päästä arkirutiineihin mutta toisaalta pelottaa ihan hirmuna. En minä ees osaa pyöräillä sinne kunnolla ja on se nyt noloa jos eksyy reitin varrelle joka kerta. Äääää.
Ilmottakaa itsenne kaikki jotka tuutte siis opiskelemaan tietotekniikkaa jookos niin sitten mää en ehkä niin panikoi :D Ei voi olla näin iso kynnys kouluun meno! Mielessä pyörii tuhat kysymystä joihin en saa vastausta ennen ko meen sinne kouluun. Ja käyn sitä.
Pelkään että käy niinku yliopistossa että en menesty enkä edisty.Se on suurin pelko. Mitä mää sitte teen?
Toinen pelko on että en saa kavereita, se on hyvin mahdollista toteutuakin kyllä kun en osaa ystävystyä ihmisten kanssa. Siis niinkun oma-alotteisesti. Meen vaan johonki nurkkaan että anteeksi että olen olemassa.
Siis tietysti mä puhun ihmisten kanssa jos on jotain asiaa tai jos joku tulee mulle jutteleen mutta niin. Se on eri asia. En kehtaa mennä toisten seuraan varsinkaan isompaan tuntemattomaan porukkaan vaan yhtäkkiä jotain sanomaan, tuntuu että teen itestäni ihan typerän! Eli ennemmin oon hiljaa ku "nolaan" itteni, vaikka ei siinä mitään nolaamista ois ees.

Äh, mie oon ihan liian vaikia ihiminen! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.