IRC-Galleria

TommBzZ

TommBzZ

Just when i thought i knew justice, a cop behind me said "you've just been busted"

ahdistaaMaanantai 17.06.2013 22:44

joo tämmönen. seuraa vailla oon. oisko tää vähän niinkun joku päiväkirja sitte?
..

maanantaina yöllä kirjottelin paperille asioita joita haluaisin päästä purkamaan. Yksin kun on niin ei voi tehdä muuta kuin alkaa hajoileen ajatuksille - tai sitten kirjoittaa ne paperille. Sama se saako siitä kukaan selvää. Kirjoittaminen on terapiaa!

En edes tiedä miksi tämän tänne kirjoitan :D

Jos joku tuomitsee niin sanon vaan sen että keskity enemmän omaan elämääsi, varmaan löytyy jotain tuomitsemisen arvosta sieltäkin.

Jokasella on oikeus omaan mielipiteeseen ja se pitää saada myös sanotuksi ilman että joku haukkuu sut täysin maan rakoon. Eri mieltä asioista saa ja pitää olla. väärässäkin saa olla. se tekee ihan hyvää huomata ettei olekkaan aina oikeassa ja omaa ajatusmallia voi muokata sen mukaisesti :)

Olen itse valmis kaikkeen mahdolliseen yhteistyöhön tiettyjen tahojen kanssa, ehdot on kuitenkin minullakin!
Kenelläkään ei ole oikeutta tuomita toista. Itsekään en niin tekisi mistään hinnasta, kenenkän muiden etujen puolesta en pelaa.

Olen sulkeutunut, ehkä tämä sittenkin on se vaihtoehto häpeän ja hiljentymisen sijaan.

Olen katkera, epäisänmaallinen suomalainen! Mitä sitte? Ei täälä kauheesti mitään kehumisen arvosta olekkaan, paitsi että Suomi on maailman turvallisin paikka asua ja täälä saa vielä toistaseksi maailman puhtainta vettä, silti täälä kaikki valittaa kuinka ankeeta on! No väkisinkin tarttuu muhun tuo asenne.

TYlsää ja hajottaa ja on yksinäistä. Kavereiden kanssa ei kiinnosta viettää aikaa enää kun samassa oravanpyörässä tuntuvat kaikki olevan. samat aiheet, ei mitään uutta. koskaan. Haluan perheen jonka olosta voi nauttia! Tällä hetkellä itsetuhoinen itsevarmuus on aika vahvassa asemassa mun pään sisällä. apua!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.