IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogimerkintä

« Uudempi -

MicBrozKeskiviikko 22.12.2010 01:03

Lyriikat MÄ ja joni =)

Oon joutunu kestää kaikenlaista paskaa, vanhemmat katsonu kirkkain silmin lastaan.Huomannut oon, se on ollut minä, syypää tähän olit sinä!
Tiedän et oon mokannu, voi kun sen ois sillon tajunnu, mut kai tää on se hinta jonka joudun maksaan. Kerran koitin itsemurhaa, se tuotti vaan pelkkää tuskaa. Silti mun sydämmessä on asia joka auttaa mua jaksaan, rakas sä oot se syy auttaa mua jatkaan.
Ystävät pettää, osa jättää, koittakaa nyt vitun urpot päättää. Mitä toivotte, mitä haluutte, eikö teille mikää riitä, jossei se sitte siitä.

On teitä monenlaisia, ootte kaikki mun silmis samanlaisia, itkette meille, HA! me nauretaan teille!
Oon aina ollu erinlainen, oma yksilö, en haluu olla samanlainen, haluun erottuu massasta, mikä teidät erottaa tosta paskasta? Vitun lissut, jakorasiat, me kerottaan teille tosi asiat. Naama täytee meikkii, vitun huorat ootte täyttä feikkii, herutatte meille, huorat, me me nauretaan teille!
Wannabe kovikset, jauhatte paskaa, hyökkäätte aina totuutta vastaan! Jatkakaa tota, me pidetää huoli, te tuutte vielä hukkuun omaan paskaa. Käytte aina porukalla päälle, tulkaa yksin, pilkon teidät vittu jäälle!

On teitä monenlaisia, ootte kaikki mun silmis samanlaisia, itkette meille, HA! me nauretaan teille!
Vitun nistit, ettekö tajuu, toi kama teidät viel listii, vedätte rännii, vittu toi teidän touhu pännii. On mullaki huumeeni niin se on oma kultani. Mikään ei saa mua pois sun luota, siitä mä rakas lupaan pitää huolta, iha sama mitä muut sanoo, oot ainut asia mitä elämääni haluun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.