IRC-Galleria

Trisu

Trisu

Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica. Bro.

Blogimerkintä

« Uudempi -

UliuliuliTorstai 08.09.2011 16:11

Koska muiden ulinasta on kiva ulista niin...

Ilmiö jota en tajua: jokavuotinen BB-dissaus. En itse ole tänä syksynä seurannut koko touhua. En myöskään käy lukemassa nettilehtien viihdesivustoja, mitä nyt pari kertaa viikossa pyörähdän Maikkarin viihdepuolella kun joudun sinne työn puolesta jotain laittamaan. Enkä ole tainnut kertaakaan törmätä missään väkisin koko BB-ilmiöön.

Okei, no Fäsärin feed on poikkeus, johon on kaksi syytä. Ensimmäinen syy: BB:n parissa työskentelevät ex-duunikaverit, jotka silloin tällöin hehkuttavat työyhteisöä tai ihmettelevät randomisti jotain työvuorolla tapahtunutta. Toinen syy: BB:stä ulisevat kaverit. Arvaatteko kumpi ryhmä väsyttää enemmän?

Noin yleisestikin pohtien en vaan tajua, miksi ihmeessä jengi ottaa niin paljon pulttia asioista mitkä juuri heitä ei satu kiinnostamaan? Vähemmän menisi sitä omaa aikaa ja energiaa, jos yksinkertaisesti ignooraisi ne hommat ja keskittyisi mukaviin juttuihin.

Ehkä naiivi ajattelutapa mutta come on... jos BB:n parissa työskennellyt ihminen (joka nimenomaan tahtomattaankin kiinnittää yhä huomion kaikkiin ohjelmaan etäisestikään liittyviin ärsykkeisiin) ei koe BB:n tunkeneen elämäänsä yllä mainittua enempää, ei sen pitäisi olla niin ylivoimainen juttu muillekaan ignoorata? Vai? Plz do share jos jollakin on tähän tarkennusta sieltä aidan toiselta puolelta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.