IRC-Galleria

Tuomasss

Tuomasss

"mun mielestä paras osuus on kun pääsen kiusaan sua :-)"

[Ei aihetta]Torstai 03.02.2011 23:48

Kirjoita viidestä henkilöstä totuus tähän ilman että kerrot heidän nimiään

1. Meijän kaveruus oli yhtä juhlaa, ei riidelty koskaan ja meillä oli hauskaa. Ne muistot on jotain niin unohtumattomia. Sä luultavasti oot mut jo unohtanu, mut mä oon laittanu sun kuvan ja sun tekemän piirrustuksen niin, että nään ne joka päivä. Tahtoisin vaan kiittää sua kaikesta hyvästä. Luotin suhun 100%, oltiin parhaita kavereita ja mä menin sen hetken särkeen. Olin hukassa.. Ja sun jälkeen hetken vielä enemmän.

2. Sä olit ihminen joka nosti mut ylös kun olin kaatunu, seurasit mua minne ikinä meninkin ja jos et voinut, pidit yhteyttä jokahetki. Olit ensimmäinen jonka päästin lähelleni, mut enhän mä tietenkään sitä osannu arvostaa, tilanne oli uus ja mua pelotti millatteen lopun tarina sais. Kavereita ollaan kyl, mut ei hirveemmin nähä.

3. Kattelen sua pilvien taa, muistan sut aina ja itken vieläkin kun ajattelen sitä kaikkee mitä ollaan yhessä koettu. Jaattu ilot ja surut. Viimehetket oli arvokkaita ja jäi kyl mieleen. Sun takia mua pilkattiinkin, mut en välittäny siitä. Tiesin vaan että tuun menettään sut, mutta en ollu vielä valmis siihen. Kaikki tapahtu nii äkkiä, en osannu ees aavistaa. Ensin olit kotona, hetkessä olit laitoksessa makaamassa etkä edes hiuksia saanu harjattua, sitten nähtiinki hautajaisissa. Rakastan sua nyt ja aina, kukaan ei tuu sun paikkaas mun sydämmessä koskaan saamaan. <3

4. Eksyny sielu. Niin mä sua olisin ennen kuvaillu. Maan pohjalla oleva ihminen, joka ei löydä tietään pois muiden luokse. Tutustuin suhun, halaukses oli tyhjiä, merkittömiä. En tuntenu sussa mitään. Olit vaan ruumis joka teki niinkuin tilanteessa kuuluisi. Lopulta sain sut puhuun ja ymmärsin maailman sun kautta. Olit vaan eksyksissä, sulla ei ollu itsetuntoa eikä halua yrittää. Halusin auttaa ja niin teinkin. Sain sun olos monesti paremmaks, mut tein kaiken turhaan kun turvauduit alkoholiin. Löysin sussa silti paljon hyvää ja keskityin niihin. Ny kaikki näyttää paremmalta ja mäki oon paljon paremmalla fiiliksellä elämässä mukana. Yhessä eteenpäin, toisiimme turvautuen. Kute itte sanoit. Oot ku 1 000 palan palapeli, kokoomiseen menee kauan, mutta pikkuhiljaa se rupee oleen koossa.

5. Ollaa tunnettu pitkää, yli 10 vuotta. Ensin vihattiin, sitten tutustuttiin, vähitellen ystävystyttiin yhä enemmän ja enemmän. Olit mun kanssa ja vietettii paljon aikaa yhessä. En tarvinnu enempää ystäviä kun sut. Eikä niitä enempää ollukkaa. Kerran ala-asteella ollaa riidelty. Ei enempää. Ny kun mä menin amikseen ja sä lukioon, aika ei riitä hirveesti näkemiseen. Se harmittaa, kummallaki on niin paljon kiireitä. Pitäis kyl yrittää enemmän. En haluu menettää sua koskaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.