IRC-Galleria

Operaatio "Kauas pois" Osa 2Lauantai 08.11.2008 03:20

Matkakohde on selvinnyt.

Eli Turkanen häviää ensi vuonna Thaimaaseen ja Laosiin. Ideana olisi asustella pääosin Thaimaassa ja tehdä muutaman viikon mittainen isku Laosin maaperälle otollisena ajankohtana.

Matkan kesto on vielä hakusessa, joskin 3kk alkaa kuulostaa suhteellisen realistiselta ja melko hyvältä matkan kestolta ainakin näin aluksi. Siinä ajassa kerkeää jo nähdä ja kokea vaikka sun mitä. Lisäksi viisumit saa 60+30 päiväksi, ei tarvitsisi mitään ylimääräistä säätöä näiden osalta. Tietty kun Laos kuuluu matkasuunnitelmiin niin viisumien hommaaminen uudestaan ei olisi mikään iso ongelma. Lopullinen matkan pituus määräytyy sitten kun näen kuinka paljon saan rahaa kesään mennessä haalittua.

Budjettilaskelmahan on tälläinen:

Lennot: 800€
Vakuutukset ja viisumit: 200€
Hätävara: 200€
Majoitus/Ruoka/Muu hässäkkä per kuukausi: 600€ (20€/päivä budjetilla)

Eli

1kk: 1.800€
2kk: 2.400€
3kk: 3.000€ <- Vähimmäis tavoite, loppu on plussaa. Tähän jos pääsee niin matka toteutuu. Välttävä.
4kk: 3.600€ <- Hyvä
5kk: 4.200€ <- Parempi
6kk: 4.800€ <- Paras. Tämän pidemmäksi aikaa jos jää niin iskee jo koti-ikävä. Just passeli aika.

Ideana siis nähdä Thaimaan ja Laosin parhaat paikat turhia kiirehtimättä. Minnekään hotelliin ei olisi tarkoitus jämähtää vaan kierrellä muata, asua jossain halvoissa quest housseissa ja levyttää riippumatoissa.

Matkaseura on vielä hakusessa, joskin olen henkisesti valmistautunut siihen että paukin sinne yksin. Lähimmät kaverit käyty läpi, mutta alkaa tuntua siltä että ettei ne ainakaan tällä vuosikymmenellä pääse messiin. Nyt kaikki täyshullut puolitutut hoi. Jos yhtään kiinnostaa niin ilmoitelkaa :) Seura on erittäin tervetullutta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.