IRC-Galleria

Tutra

Tutra

When nothing goes right... go left.

another "i want..." -dayTorstai 14.01.2010 18:52

Tänää oli saksan tunnil aiheena Berliini ja sen nähtävyydet. Mulla tuli heti mun oma Saksan matka mielee ja teki ihan sikana mieli matkustelemaa ja mennä lentokentälle ja sieltä lentokoneesee jne. <3 AAH! Vähä olis ihanaa päästä jonnekki Italiaa, Iso-Britanniaa (uusiks) tai sitte johki muuhun Euroopan maahan.. "Mä haluun, mä haluun!"

Ja nyt oon nutalla.. YKSIN! -.- Rupesin selailemaa noita kuvia, mitkä on luokiteltu "Valokuvaus - Harrastukset" -yhteisöö ja siel oli pari tosi hienoo. Kumpa olis järkkäri ja kumpa olis kesä ja vois ottaa kaikkii ihanii maisemakuvii ja kaverikuvii.. Muutenki haluisin ottaa uusii kuvia, pitäis vähän nimittäin päivittää.

Ärsyttää ku on lunta ja kylmä ni pitää pitää kaiken maailman takkeja, pipoja ja kaulahuiveja, jotka on vaan tiellä. OLISPA KESÄ! Vois vaa chillailla jossaki ulkona esim. rannalla tai jossaki puistossa. Olis lämmin ja vois käyttää kaikkii ihanii kesävaatteita. Ja sit vois syödä kaikkii ihanii kesäherkkuja: grilliruokaa, marjoja, jätskii ja kaikkii ite tekemii smoothieita (kirjotetaankohan se edes tollee?).

Sit pitäis kirjottaa viel taas sitä päiväkirjaa koneellaki. Ja on kaikenmaailman koulujuttuja ja koht tulee taas koeviikko, olispa hiihtoloma nopee. Uus jaksoki alkaa kohta ja salee seki ihan paska ja jotaki vittu yli 400 viikkotuntii!! Sit pitää käydä niihin lukioihinki tutustumassa ja blaahblaah.. Kaikkee paskaa..

Taas näitä haaveita. En voi sanoo muutaku et:

" HERÄÄ UNESTAS, PÄIVITÄ KUVAST "

OK, Thanx, Bye!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.