IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 20.04.2009 00:35

No nii. Aluksi valmistin tuossa itselleni tosi luovasti ja taidokkaasti lihapiirakan muutamalla nakilla mikroa apuna käyttäen. Kaapista tarvikkeita hakiessani onnistuin tiputtamaan puolet kaapin tavaroista lattialle - siinä sitten siivoamaan. Sitten tein ne lihapiirakat ja no mikäs tässä - tiputin seuraavaksi muutaman limsapullon pöydältä alas mikrolle mennessäni. Siitä poistuin ja kun olin päässyt sohvalle istumaan niin keittiöstä kuuluu hirviä kolina ja kun menen katsomaan niin hirviä kasa muovirasioita on kaatunu siitä mikron vierestä. Jee.

No. Sitten tulin tähän koneelle istumaan ja käynnistin winampin niin jotenkin tosi oudosti muut ikkunat eivät auenneet kuin se mistä laitetaan kyseisen artistin biisi soimaan - siinä sitä sitten koitettiin kuunnella Yölinnun Mä Putoan kappaletta loputtomalla toistolla ilman muuta valittavaa.

Sitten päättikin tämä koneeni että se ei aukaise enää yhtään uutta välilehteä tai ikkunaa selaimellani joten tässä sitten koitan kituuttaa kahdella ikkunalla ja päättipä tässä mesenikin sammuttaa itsensä ilman minkäänlaista komentoa ihan noin oman tahtonsa varassa sammuttaen kaikki keskusteluikkunat.

Mikäköhän tätä päivää nyt riivaa?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.