IRC-Galleria

UMa

UMa

Näillä mennään.

Kadonneitten tavaroitten maailmaTorstai 19.04.2007 23:32

Mietin tässä A-K:n kanssa minne kaikki kadonneet tavarat menevät... Minulla ainakin häviää esimerkiksi sukkia, joita ei ikinä löydy... enkä jaksa uskoa, että pesukone nielee ne kaikki. Niin, ja kerran hävitin auton avaimet kämppääni... no ei tarvinnut ajella sen jälkeen, kun ei ollut vara-avaimia siihen tenicorollaan (vm. 1986)... Oli halvat bensat, kun auto oli Konilannotkon parkkippaikalla seisontavakuutuksessa syksyn ja talven :p Ei siinä mitn, mutta auto ei ollut minun, vaan lainassa porukoilta. Keväällä tapahtui ihme, ja löytyi toiset avaimet. Toisaalta oli senkin jälkeen halvat besat, kun isä kävi mumisten vihaisten hakemassa auton pois. Jostain syystä se kuittailee vieläkin niistä avaimista, jos lainaan niiden autoa...no, sellaista sattuu.

Kiinaan hävitin varmaan noin 6 neliön opiskelijaasuntooni silmälasit. No, ei ole enää laseja. Paitsi Johkin, joita lainailen Jämsänkoskella käydessä. Pentuna hävitin laatikollisen kiiltokuvia. Voi sitä tuska ja surun määrää. Epäilen tänäkin päivänä, että äiti deletoi ne vahingossa (tai tahallaan), mutta ei se myönnä mitn. Karu lapsuus, ei voi muuta sanoa.

Toisinaan katoaa järki. Yleensä siihen on osasyynä alkoholi... Onneksi se järki tulee morkkiksen kanssa takaisin seuraavana päivänä...joskus myöhemmin.

No, paljon on tavaraa hävinnyt yli 20 vuoden aikana... eikä niitä ole ikinä löytynyt. Nyt olen siis löytänyt selityksen tähän asiaan. On olemassa kadonneitten tavaroitten maailma. Sinne joutuu kaikki hävinneet esineet, ja miksei ihmisetkin, jotka vai katoavat selittämättömästi. Tällä hetkelläkin siis siellä Kadonneiden tavaroiden maailmassa on ihmisiä, joilla on paljon sukkia. Ja ne autonavaimet... ja silmälasit...ja kiiltokuvat...

Punaviinillä ei ole sitten mitn osuutta tähän ajatukseen. Ei ole. Ihan oikeasti. Tiesittekö muuten, että Liisa Ihmemaassa kirjoittaja oli vetänyt jotain huumetta sitä kirjoittaessaan... No hei, kuka nyt kirjoittaa selvinpäin jostain tytöstä, joka tippuu kaninkoloon,ja joutuu jonnekkin outoon maailmaan, missä on kaiken maailman tyyrestyllerit ja irvikissat.

Että näillä taas mennään. Bilepäivä osa kaksi jatkuu punaviinin ja A-K:n seurassa. Voiko ihmislapsi muuta toivoa? Ei ainakaan tällähetkellä. Ei.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.