IRC-Galleria

TÄ ON VIIMENEN PÄÄTÖS!!Torstai 21.05.2009 14:39

-Tänne ei tulee KUKAAN juomaan ellei osaa SAMANTIEN viedä pulloja/roskia pois!!
-Tänne ei tule KUKAAN edes yöksi kännis jos ei osaa olla SIIVOSTI!!
-SE VESSAPAPERI ei tule joka paikasta, joten jos on pakko käyttää puol rullaa ku käytte vessassa, niin tuokaa sitä mukananne!
-JOS on nii vitun kova nälkä ja on tehtävä meidän ruuista sitä syötävää, niin älkää käyttäkö puolta juustoist ym leivänpäällysist! Jos on pakko laittaa siihen leivän päälle enemmän muuta kuin mitä sitä leipää on niin tuokaa sitä mukananne/ostakaa tilalle!!
-JOS on pakko saada syödä jotain/pakko saada juoda ne litkunne jostain meidän astioista, niin tiskaatte HETI ne käyttönne jälkeen kun ette enää tarvitse niitä! Noita laseja löytyy sohvan alta mihin o homehtunu viinin ym jämiä!!

Se ei ole mun ongelma, ettei teitä ole opetettu vieraanvaraisiksi, mutta siinä vaiheessa kun ette osaa käyttäytyä vaan olla kuin siat karsinassa, voitte etsiä toisen paikan! MULLE RIITTI!! Se, et mä joudun yksin kipeänä siivoamaan tän vitun kämpän TEIDÄN jäljiltänne on viho viimeinen kerta!!

Vittuuntunut kiittää ja kuittaa!

P.S. Opetelkaa juomaan kaljanne ym loppuun, mul o iso astiallinen kaljan jämiä kun te ette juo niitä pois va jätätte melkein puolet kun avaatte uuden >.<

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.