IRC-Galleria

Unruhe

Unruhe

Percunis @ Instagram

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Saatana.Maanantai 27.08.2012 22:05

En oo päässy pariin päivään loggaan tänne sisään, arvatkaa ahistiko. Perkele.

Niin, sain koululta ihan uuden uutukaisen muoveissa olevan Fujitsu Lifebookin. Nyt siis voin iloisesti surffailla vaikka kahdella läppärillä yhtä aikaa, jee. Pari päivää onkin pyörähtänyt niin, että olen pelannut pöytäkoneella ja nostanut läppärin siihen viereen, jotta voin irkata samalla. Niin, en oo vieläkään viitsinyt hankkia toista näyttöä pöytäkoneeseen...
Mikä parasta! Tää on sen verta "tehokas" laitos, että tällä voi pelata joitain kevyitä pelejä. Tf kakkosta tuli testattua jo (fps 50->) vähän aikaa, mutta ei sitä jaksa enää pelata. Se on niin saatanan outo nykyään ja täynnä hattujonneja. Siispä ryhdyin selailemaan steamin free2play-listaa ja päädyin lataamaan Bullet Runin. Ihan mahtava peli, ei aivan niitä tyypillisimpiä "ammu lipas tyhjäksi ja juokse"-pelejä. Kuitenkin välillä vähän tahditonta, koska pelaan vielä noobien sarjassa... Tavoitteena ei siis ole saada mahdollisimman monta tappoa, vaan tehdä ne tyylillä ja ansaita heatia ja faneja. Pelistä tuli heti ekana mieleen Nälkäpeli -elokuva, koska idea on sama. Pelaajat tappavat toisiaan areenalla, kun kamerat seuraavat heitä ja välittävät tapahtumat televisioon. Taustalla kuuluu myös lähes tulkoon jatkuvasti kahden juontajan selostusta.
Lisänä on myös "realistiset" aseet, eli nopeaa ladattaessa voit saada aseesi jumiin tai parhaimmillaan ase voi mennä osittain rikki, mikä laskee aseen tehoa.
Pelissä voi myös ostaa erilaisia aseita tai niihin tulevia osia ja hahmoa voi tuunata ja niin saada lisää suosiota (ja sitä kautta faneja ja lisää rahaa ym.)
Kyllä mulla vain Nälkäpeli tulee mieleen.

Kannattaa ladata, ei todellakaan ole mikään tehosyöppöpeli.



Unruhe

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.