IRC-Galleria

Usagi-chan

Usagi-chan

WHY AM I STILL HERE ;_____;
.. koneiden/koneen niin kiusaan sitten ihmisiä irc-galleria.netissä.
Jotenka.. Moi. Mitä teille ihmiset kuuluu? :3

Minulla oli tänään ruotsin koe. Oikeastaan vielä puoli tuntia sitten olin siellä istumassa. ..päin puuta meni :D:DDD
Tai no ei kannata nuolasta ennen kuin tipahtaa, tai jotenkin sinne päin.. Odotellaa ensi viikon perjantaita, sitten sen näkee.
Ruotsi ei vain ole minun juttuni.. JA MÄ LUIN KOKEESEEN IHAN MURSUSTI.
No, onneks enklannismilla pärjätään =3

n. 40-50 minuutin päästä tulee minibussi hakemaan - ainakin oletan sen olevan minibussi. toivon. lol. mutta ehkä se on pikkutaksi - ja käyn nopeasti hakemassa Eurokankaasta vaaleanpunaista hametarviketta metrin verran. Sitten juoksen kotiin, käyn pesulla, laitan lökövaatteet päälle, leikkelen kankaan valmiiksi ja mahdollisesti teen liitännät ja yms yms ehdin tehdä vekitykset loppuun, sitten menen konservatoriolle ihmettelemään kun minulla pitäisi olla tänään illalla vihoviimeinen konsertti. .....ja niin, minähän olen soittanut viimeisen viikon aikana ainakin nolla kertaa ::___D olen lievästi sanottuna... korviani myöten roskapöntössä johon kissa on vielä pissinyt. (POKÉMON! <- kuvitelkaa se mainoskatko-huuto tohon väliin.

Mitäs muuta. Blogia seuraaville irc-galleristeille tiedoksi että mulla on teille paljon kuvia otettuna. Että sitten kun Hotohori palaa sairaslomaltansa (..jos palaa ;_;... .saa luvan palata, perkele MUN TIEDOSTOT!) niin kuvia on mm. cosplaysäädöksistä, Miguelista & Tuliosta, järkyttävä kanyyli-rautatippakuva LOL koska se on niin hassunrumahauska ja muuta jännää. Eli kuvapostaus tulossa.

Jaa no.. Kyllä tässä asiaa tulisi, mutta jos mä jätän nää ylipitkät postaukset kuitenkin sinne SMB-blogin puolelle ja jätän muille ihmisille tilaa teidän blogi-listauksessanne.
..puolia teistä kun tää mun joutava höpöttäminen ei edes kiinnosta mutta kun kirjoittaminen koneella ja ajatusten purkaminen on kivaa :D Ja koska purkaan kaiken mahdollisen pienenkin asian koneelle niin hahaa- te tiedätte kaiken mitä mun päässä liikkuu.
Kuten olette varmaan huomanneet, mun pää on aika siisti... toisin kuin huoneeni :DD

JOO NYT MÄ LOPETAN, YLI OFF-TOPIC! XP

Paipai~ =3
- Uzuzu (<- sain kettupojalta uuden lempinimen =3 se on kiva.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.