IRC-Galleria

Usagi-chan

Usagi-chan

WHY AM I STILL HERE ;_____;

Yhyy haluan liikaa asioita..Perjantai 22.07.2011 01:17

Haluan takaisin laulutunneille.
En mä tiedä, siis.. No te kaikki (enemmän ja vähemmän) tiedätte että mä rakastan laulamista ja, lol, huomiohuoraamista mun ei-niin-massanomaisella lauluäänelläni (yhyy halun kunnon mikin niin saisin itsekin kuulla miltä itse kuulostan liek kunnolla eikä mitään koneen kakkamikkilaatua..), ainakin ihmiset ovat pitäneet laulamisestani elleivät sitten ole puhuneet purua päin naamani, ja varsinkin nyt kun olen löytänyt sen ns. oman ääneni aka saanut kehitettyä ääntäni itse niin että minun on miellyttävä laulaa sekä ylhäältä (sopraano, wohoo!) että alhaalta (still working on it..mutta pikkuhiljaa onnistutaan, step by step♥)"haluamallani tavalla" (siis niin että se ei heilu niin dramaattisesti mun "klassisen ääneni" ja "normiääneni" välillä vaan kykenen hallitsemaan sitä) niin haluaisin päästä takaisin laulutunneille että kehittyisin lisää, sillä omin nokkineni en enään kehity. (Ainakaan paljoa.. Ääniala on aina harjotettavista mutta muuten.. o.o )

Konsalle pääsisin törrör uskoisin että aika helposti takaisin klassisille tunneille. MUTTA!
En haluaisi laulaa saksaksi. Ruotsi vielä menee, koska osaan lausua ruotsia kun luen sitä (duh), ranskakin menisi nippanappa (yhyy mutta siitäkää sanaakaa lukenu since 1. vuoden 1. jakson), mutta saksa.. mulla meni 2kk oppia yhden biisin sanat, se oli masentavaa ja mun opella meni hermot kun en meinannu oppia..
Joten ajattelin että jos äidilleni sopii, yrittäisin päästä nyt syksyllä vielä tai sitten ensi keväänä musiikkiopistolle kevyelle puolelle..
Ja klassisella ne biisit on, no, vähän tylsiä. Ei aina, mutta aika usein kuitenkin XP

Aion keskustella asiasta äipän kanssa ja.. no, katsotaan mitä asiasta kehittyy..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.