IRC-Galleria

VAltiO tarj0AaLauantai 13.08.2011 22:51

Joo Täs tällä viikolla oli tosiaan "Mosa Leiri" / Alokas Leiri.

Voi perse. Miettikääs tätä: Pääsette nukkumaan klo 1100 ja sitä ennen säätäny 2h yhen VITUN kaminan kanssa. No saatiin se syttymään mutta taitoo tarvitaan ihan vitusti lisää. Kannattaa kysyä niiltä jotka oikeesti osaa. Sen kaminan nimittiän märälläkin kelillä saa syttymään alle 15 min.

No sitten se tulee. Klo 0135 joku pässi näkee etuvartiossa hallusinaation ja tekee hälyytyksen. No jees... Vastaavanlainen tilanne olisi tämä: Juokse kännissä SÄKKI päässä noin suurinpiirtein tuntemattomassa talossa vessaan oskentamaan. Se poteroon juokseminen oli sellainen kokemus. Sitten siellä istutaan katsomaan pimeyteen jossa et näe et perkele yhtään mitään! Rapinaa ja suhinaa kyllä kuuluu jos ei ole annettu "suojatkaa kuulonne" käskyä (mikä siis vastaa laukausta) No sitten mennään takasin nukkumaan.

Oi sitten vasta se naikki paukahti! Klo 0300 etuvartioon herätys 0250 ja eikun vaatetta niskaan. Sitten laahustetaan vartiopaikalle ja kykitään siellä yksi tunti kuuntelemassa kun tontut juoksee naalit nussii ja puut puhuu. Arvatkaa nukuttiko? Kyl? Arvatkaa uskalsinko nukkua? No en! Alikersantit olivat aikaisemmin aiheuttaneet ihan muutaman paskahalvauksen noin suurinpiirtein hiippailemalla korvan juureen. Tämän jälkeen kovalla puheäänellä: "Näkyykö mitään???" johon vastataan märällä, lorahtavalla pärinällä jatkaen: "Ei herra alikersantti....". Sitten tuli se lähivartioon meneminen. Papaile siinä teltan vieressä 30 minsaa ja herätä 0415 seuraava kaveri vartioon joka on todellakin aivan yhtä innokas sinne menemään kuin itsekkin jolloin hän vapauttaa vartiomiehen joka vapauttaa meikän. Jee! nuqquuuuuuu!

No ei vituis! klo 0600 herätys ja aamupalalle! Tämän jälkeen ehkä vähän väsytti. Koko viikon säätämisen jälkeen kummastutti että ei väsyttänyt juurikaan päiväsaikaan yhtään.

Jännittävää kylläkin oli joskin hauskaa! Ammutaan nalli pyssyllä vihollista! Oikeesti! Hiukan naurettava idea kun miettii. Tosin kyseessähän oli koulutus jonka oli tarkoitus totuttaa alokkaat tähän säätämiseen.

Reserviläiset tietävät kyllä: SUOJELUVAROITUS! Ja säätäminen alko. Tämän jälkeen meille ei tullutkaan suojeluhälytystä vaan: VIHELTÄÄ!! Ovelat paskiaiset nakkasivat useita violetteja savuheitteitä maastoon. Meille oli kerrottu tämän olevan taistelukaasuja. Ei siis niitä mitä syntyy hernekeiton nauttimisen yhteydessä ;) Monella kesti hetki tajuta mitä tapahtuu kunnes alkoi kuulua sitä SUOJELYHÄLYTYS! Kaasunaamari ja vedenkestämätön sadepuku päälle alta 2 min. Siinä oli kyllä suorittamista :/ Ihan kiva lisä tosiaan noi violetit savut.

Hämmästyin jopa että nautin luonnossa olemisesta ja tekemisestä. Ainut pahin takaisku oli tosiaan se saamarin sade joka alkoi siinä 0600 aamulla ja päättyi jossain 1400 säästämättä miehiä vihaltaan ja vihmaltaan. Oli kyllä kusinen olo siinä paskasäässä.

Pahoittelen: rosnki kielenkäyttö mut 4 ur eyes on1y

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.