IRC-Galleria

Vaapukka^

Vaapukka^

laulaa.. ♫ ♪ ♫
Sellanen hauska jännä olo ku tässä istuu koneella ja kirjottaa vaan jottai shittiä koneelle.
Joo ei kai tässä muuten mitään mutta nukkumisesta on turha haaveillakkaan ja koska en aivan täysin hysteerinen äitin mielestä ole niin ei se antanut minulle aikaisemmin illalla rauhoittavaa että olisin voinut edes haaveilla nukkuvani tänä yönä.
No ei niitä rauhoittaviakaan kannata mitään hevosen annosta napostella ainakaan jos ei oo oikeesti kriittinen tarve... joo ei mulla oo ei.

Tää ettei pysty nukkuun (koska uni ei yksinkertaisesti tule) on perseestä.
Viime yönä piti tosiaan naamariin tunkea se rauhottava että pysty edes rauhoittuun sänkyyn...
Itkuahan se ei lopettanut muta ainakin nukahdin ja nukkuin sitten sen ansiosta.
Koulussa pitäs olla tuossa 8.15 filosofian tunnilla.. mane ainaki toivottavasti pystyy ulkonäköni perusteella päättelemään tämän yöisen unen saannin ja sen mukaisen vointini.

Yhden ainoan kerran olen lukiossa mennyt nukkumatta kouluun... ja kadun sitä syvästi, saa vain nähdä että mitä huomisesta tulee. Olisi liikuntaakin iltapäivällä lukujärjestystä kun vaivauduin äsken vilkaisemaan. Harkitsen tosin tällä hetkellä erittäin vakavasti että käyn tuon liikunnan 2 kurssin vasta kolmos vuonna.. Eiku toki mikäs siinä juoksemaan vittu alkulämmittely lenkkiä, löydyn varmaan jostain ojasta liikuntatunnin lopuksi (enkä ees tiiä mitä liikuntaa meillä on huomenna..)

Tosiaan ilta menny siinä nytten että oon katsonut animea, katsonut animea, juonut juissi mehua, katsonut animea, katsonut animea, katsonut animea, katsonut anime, mesettänyt ja katsonut animea. No okei myönnetään katsoin myös lempi disney leffani eli Lady and the tramp, siltä varalta että joku ei tiedä niin sehän on Kaunotar ja kulkuri.. Nii ja torrenteilla tulossa just Lady and the tramp II scamp's adventure.

Ja ei vittu mitä kuvia löydän mun koneelta koko ajan... ei saatana... Yes, he's fucking porn.... XDDDD voi vittu...
Joo lollotilollotilol. Eikä ees vajota ei... eikä ees huomenna koulussakaan ei varmasti..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.