IRC-Galleria

Valkoinenhai

Valkoinenhai

[kirjoita tähän turha muka-syvällinen viesti]
Perjantaina oli heti aamusta hammaslääkäri. Käskivät harjata myös aamulla, ja kiinnittää huomiota ienrajan harjaukseen. Ja käyttää hammaslankaa.

Tulin enkun tunnille myöhässä, ja tietenkin Rii-kun, Sensei ja Mily-chan olivat jotain minulle juonitellet. Sensei vei salaperäisen lapun opettajalle pian tultuani, ja yllätys yllätys; minulle ruvettiin laulamaan! Kostan tämän vielä.

Koulun jälkeen Svengijengi kokoontui meillä. Mily ja Kossu tietenkin tyrivät koko mahtavan bussisuunnitelman, mutta myöhästys aikataulusta ei juuri haitannut. Mätimme jätskiä ja sain lahjani.
Ja lahjaksihan siis sain Kossulta ja Milyltä ihunan Hello Kitty -sateenvarjon, ja Soo-chilta paaaaljon ihanaa kirjepaperia, sekä suloisen Hello Kitty kansion.
Hetkinen, Hello Kitty? Ja vaaleanpunaista? Mitäs tämä nyt on? >:-DDD
Mutta no, seitsemältä keilattiin ja tulin kolmanneksi. Oli supermahtia, jalat oli kipeet sen jälkeen.

Lauantaina kävin Pampan teatteriesitystä katsomassa. Ja illalla tsekattiin TSH 2, ja A.I.-tekoäy. En itkenut, mutta nieleskelin kyllä melkoisesti.

Sunnuntaina oli sitten nämä "sukulaissynttärit". Sain taas ihania lahjoja (rahaa, lahjakortteja, PRO MARKER -TUSSEJA!!!!, rasterioppaan...), ja söimme juustokakkua, karkkia ja sen sellaista.
Mutta nyt sitten kuitenkin on vähän tämmöinen olo.
Kohta on näes koeviikko ja hoh hoijaa, torstai ja kuukauden viimeinen tiistai... =___=

Mut kuka haluu lähtee mun kaa koulun jälkeen Hesaan ja Blippoon? :'D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.