IRC-Galleria

Valkoinenhai

Valkoinenhai

[kirjoita tähän turha muka-syvällinen viesti]

Ei näin.Perjantai 11.12.2009 19:11

Kävin katsomassa eilen Soo-chin <33 kanssa ton uusimman Twilightin eli New Moonin. Oli melkoinen pettymys, ainakin kun vertasi ensimmäisen osan intensiivisyyteen, toimivaan dramatiikan ja jännityksen luomiseen sekä teknisiin ominaisuuksiin. Toisin sanoen leffa oli ihan sen yhden-kahden pisteen arvoinen, minkä se sai arvosteluissa. Potter kuutonen oli ihan yhtä laimea, saa nyt nähdä kumpi saa "surkein elokuva vuonna 2009" -tittelin.
Kuitenkin jään odottelemaan tuota kolmososaa. Toivottavasti se on edellistä osaansa parempi.
Edward oli ruma O___O'''

Näin elokuvista vielä yleisesti, on tullut hirveä himo katsella taas muutamia elokuvia. Erityisen miellelläni haluaisin katsoa taas Watchmenin (kauheat vieroitusoireet), Fight Clubin, Kauniin Mielen ja Butterfy Effectin. Huomenna menen Mily-chanille <33 katsastamaan molemmat Transformers-elokuvat. Pampalla on huomenna myös tanssiesitys. Waiting for them with pleasure ;)

Cosplay-into alkoi nyt wanhojen harjoitusten myötä (jotka ovat sujuneet yllättävän hyvin, jopa paremminkin kuin olin uumoillut). Nyt se on päätetty; teen kesäksi Rei Ayanamin plug-suitin sekä Star Warssin kuningatar Amidalan (tai oikeammin Saben) taistelupuvun. Molemmissa on haastetta, toisessa se on puku, toisessa hiukset.
Mistä ihmeestä saan väkerrettyä tälläiset hiukset??
Linkki --> http://www.padawansguide.com/amidala/decoy/chronicles1.jpg

Koulussa oli taas vähällä mennä hermot. En vain jaksa ymmärtää tätä nuorisokuttuuria; joko puhutaan toisista paskaa selän takana tai puhutaan viikonlopun tulevista dokaus-ruliansseista. Ja jos ei niitä, niin sitten valitetaan.
Viimeksi tänään jouduin kestämään valitusta koko iltapäivän, jonka aiheena oli jälleen kerran kouluruoka. Se nimittäin sattui loppumaan. Sitten alkoi hirveä huuto, että AINA ruoka on lopussa ja AINA kouluruoka on paskaa ja plaaplaaplaa. Ininää joka puolella.
Tarjottiinhan siinä sitten toista ruokaa vaihtoehdoksi, mutta eihän sitä suostuttu syömään, koska se näytti oksennukselta. Vedellä ja leivällä sitten elivät. Että hoh hoijaa; kai sitten kouluruuan pitäisi aina olla täydellistä gourmee-ruokaa, jota olisi haaskattavissa mielinmäärin. Totuus on vaan se, että resurssit ovat vajaavaiset ja porukka ottaa ruokaa enemmän kuin säännöstelyssä sanotaan ja heittää suuria määriä hyvää ruokaa roskikseen. Ihmetelkää sitten jos ruoka ei riitä.

Valittaminen on niin jumalattoman helppoa. Itseasiassa itsekin syyllistyin siihen kokonaisen kappaleen verran :oo
Mutta tietenkin minä saan valittaa, koska valittamisen aiheeni ovat suurempia/tärkeämpiä/niissä on pointti/eivät sisällä alatyylistä kielenkäyttöä. Ja koska olen elitisti, ja olen muita ylempänä.

Saatiin meille valosapeli. Se on vähän liian paksu kahvaltaan, mutta se on silti aika vänkä. Sääli, ettei se ole joululahjaksi minulle, vaan se menee Rovaniemelle isäpuolen veljen pojalle.
May the Force be with him.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.