IRC-Galleria

AAAAAWSSS♥Lauantai 12.05.2012 00:27

Justin tweettaa joka päivä että rakastaa fanejaan, tapaa heitä niin paljon kuin voi, keskeyttää haastattelut esim. punaisella matolla jakaakseen faneilleen nimmareita, juoksi esimerkiksi kerran ulos autostaan halaamaan yhtä itkevää tyttöä, on ainoa joka seuraa Twitterissä noin suurta määrää faneja, retweettaa heitä aina ja on mm. monta kertaa tehnyt sen, että nähdessään videoita/kuullessaan tarinoita faneistaan jotka ovat esim. vakavasti sairaita, menettäneet läheisensä yms. niin hän järjestää tapaamisen heidän kanssaan. Hän myös kirjoitti laulun faneilleen, "U Smile"-kappaleen ja jokin aikaa sitten hän tweettasi kuvan jossa hän seisoi suuren fanijoukon edessä ja piti etummaisia faneja käsistä kiinni, tweetaten "FAMILY."
Justin postasi aikoinaan YouTubeen videon jossa hän lauloi Edwin McCainin "I'll Be"-kappaleen. Laulu niin sanotusti edustaa nykyään Justinin ja Beliebereiden vankkumatonta suhdetta, joten kappale on perheelle hyvin tärkeä. Nyt viime syksynä hän esitti sen akustisena keikallaan, ja kyllä, uskokaa tai älkää, kesken laulun Justin alkoi itkemään liikutuksesta kun kuuli kuinka kaikki 20,000 konsertissa olevaa fania lauloivat mukana.
Belieberit löysivät Justinin n. 5 vuotta sitten Youtubesta, ja köyhästä pikkukaupunkilaisesta pojasta ei yksinkertaisesti voi kuoriutua 33 miljoonaa levyä myynyttä, 2.5 miljardia näyttökertaa saanutta, 60 awardia 17 ikävuoteen mennessä voittanutta artistia, mikäli hänellä ei ole lainkaan lahjoja. Ihmisen täytyisi olla täysin mieleltään sairas, mikäli ei sen jälkeen, kuinka suosituksi on tullut, tuntisi lainkaan lämpöä fanejaan kohtaan.♥♥♥♥♥♥

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.