IRC-Galleria

heimoikappas.Keskiviikko 11.06.2008 02:29

53 päivää, sit tuun Suomeen!!
Sain Johanneksen isältä mittanauhan lahjaks, ku tääl armeijas niil alokkail on tapana laskee päivii sen avulla, meinaa siihen päivään, et niitte alokasaika on ohi. No, tää homma toimii niin, että se mittanauha kierretää rullalle ja siihe laitetaan langanpätkä pitää sen kerän kasassa. Sit joka päivä leikataa yks sentti (=yks päivä) pois. Oon joku ihan fiiliksissä, mul ei oo koskaa ollu mitää näi hienoo leluu :D

Tänään silleen sopivasti tos reeneissä illalla koutsi tuli ja ilmotti, et lauantaina pitäs lähtee kisoihi Nürnbergiin. Nojoo, ei mitää, on täs viel kolme päivää aikaa ja pari kiloo, mut ei se mitäää. Huome reeneihi, torstain reeneihi ja perjantain tapporeeneihi, ni kyl sit varmaa sarjaa pääsee. Nii ja sit lauantain lähetää ajaa Nürnbergii sillee about kuuden aikaa. Ei paljoo himottais.

Mitäs täs sit muute, no sunnuntain mennää johannekse ja sen siskon kanssa, joka muuten asuu Nürnbergissä, Nürnbergiin. Tulee ajettuu vähä ristiinrastiin, mut ku se sisko haluu välttämättä tulla Hösbachiin viikonloppuna, ni me ei voida sit jo lauantaina jäädä suoraan sinne. No mut tosiaanki, mennään sinne sit shoppailemaa, kattomaa "nähtävyyksiä" ja sit maanantai illal torille kattoo futista. Tiistain tullaa junal sit takas Hösbachii ja sit keskiviikkon taas kouluu, prkl. Eli siis lintsaan tyyliin kaks päivää. Ja sit seuraavan viikoloppun mennää Münchenii kattomaa nähtävyyksii, juomaa kaljaa ja shoppailemaa JA LINKIN PARKIN KONSERTTII!!!!!!! Ihan hyvi juhannus tai sillee.

No mut joo kuitenki, nyt meen nukkumaa, morjes

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.