IRC-Galleria

Villakoiraimuri

Villakoiraimuri

semmotti.

Hippetti puhui noista unelmista...Perjantai 29.08.2008 00:58

Pakko munkin on kuvitella vähän! :)

Joo elikkä, mistäs mä alottaisin..

Ensinnäkin, lampaita ja vuohia haluaisin! Ei kovin paljoa, sillai et ehtisin jokaista rapsuttelemaan tasavertaisesti. ;) Jjoo ja sit ylämaankarjaa! Se on ollut mun pitkäaikainen haave, eikä se oo vieläkään hellittänyt. Sit jottei sudet söis mun elukoitani, ni tarviin jonkun laumanvartija koiran (Kuvasz, espanjanmastiffi, pyreneittenkoira..) joka pitää huolen niistä. :) Tosin, meneekö susi higlanderien kimppuun? Mut lampaiden nyt ainakin! Sit seurakoirakin olis kiva (tanskandoggi, collie, isovillakoira, ibizanpodenco, landseer...) Nojoo, se koirista. Sit pari "kotitarve" kanaa olis aivan ihana juttu, se tois oikein maalaistunnelmaa! <3 Sit joku eläkeläisheppa jota vois käydä taluttelemassa jossain lähimetsässä ja sais rapsuttelukaverin.. Ei mitään SM-tason tykkiä mikä sekoo heti ellei saa liikutusta viis tuntii päivässä, eieiei. Ja rodultaan tää heppa sais olla JOKO:
-Ardenner
-Shire
-Pohjoisruotsinhevonen
-Tinker
-JYTKY suomenhevonen
-Tai joku muu vastaava, ehkä ymmärrätte mitä tarkoitan..
Ja jottei sillä olis yksinäistä, ni sillä olis pieni shetlanninponi kaverina. :)

Lypsylehmiä en halua, koska en jaksa lypsää semmosia joka aamu viiden aikaan. Sikojakaan en halua, tukehtumiskuolema tulee.

Jjoo ja hiirikissa tarvitaan kans, joku erikoisen värinen maatiainen kiitos. Mitään rotukissaa en halua, ku niitä pitää harjata ja puunata et karva on komee (niitä karvapallo malleja siis).
Vaikka Siamilainen on kyllä upea... (&lt;virne&gt;)

Duunina mulla olis oma kahvila, semmonen pieni ja kodikas puoti. :> Aww.

Lapsia mulla olis kaks, ehkä....

:'D Ihanaa mielikuvitus!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.