IRC-Galleria

Villakoiraimuri

Villakoiraimuri

semmotti.

Näin kivaa unta!Torstai 07.05.2009 14:29

Se oli vähän omituinen... Oltiin jossain ihme paikassa, se oli joku Karhusali tai joku semmonen toooosi iso oopperasali tai joku vastaava. Siellä oli ainakin Hepa ja Tiina ja muitakin mein luokkalaisia tyttöjä.. Mulla oli jäänyt pizza (???) alakerran johonkin jääkaappiin ja sit siellä oli mein luokan pojat. Hepa sit sanoi mulle et mee hakemaan se sieltä et pojat syö sen, et ei niitä kiinnosta kenen se on. Sanoin sit et no ne on syönyt sen jo, et en lähde enää. Hepa sanoi et hän tulee mun mukaan hakemaan sitä. En sit tie lähdettiinkö mut jossain vaiheessa menin sen salin omistajan kans jotain kamalan isoja rappusia pitkin alas missä oli muut tytöt, ja mua huimas ihan kauheesti.

Sit yhtäkkiä oltiinkin jossain muualla, se oli joku hotellihuone tms. Toisaalta se oli ihan kuin mein porukoiden luota Keimon entinen huone, mut ei sit kumminka. Siellä oli Emilia ja Antti ja minä. No mul ja Antil tuli jotain riitaa ja Antti lähti menemään. Huusin sit perään et "voink mä tul tänään sun luo?" ja Antti vastas vaan tylysti et et. No sit huusin kiukkusena et "no ei nähdä sit koko viikonloppuna!" (muutamalla kirosanalla höystettynä...) ja Antti vaan sanoi et selvä.
Sit menin Emilian luo kertomaan et en jaksa enää, et Antti ehdotti mulle et mentäis viikonloppuna katsomaan jotain kaivinkonetta Turun saaristoon. :D Emilia oli ihan et "ei jumalauta..."

Hauskaa tästä tekee sen, et Antti tosiaan kysyi multa ihan oikeesti pari päivää sit et mennäänkö viikonloppuna Turun saaristoon katsomaan jotain kaivinkonetta. :) Anttia nauratti aamulla ku kerroin tän sille.

Ja Antti ite oli kuulemma nähnyt unta et joku lopetti lampaiden pidon ja Antoi ne lampaat meille. :) Antti oli kuulemma rakentanut niille jo aitausta siinä unessa niiden yhdelle pellolle... =)

Hihiii. Unet. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.