IRC-Galleria

Villakoiraimuri

Villakoiraimuri

semmotti.
Näin viimeyönä todella outoa unta, se oli niin outo.. :o Mut ihan kiva silti. ;) En kyl kerro sitä, en todellakaan! :D Ainoastaan yksi siitä tietää, ja se jääkin sitten siihen. Nimittäin tämä toinen "päähenkilö", mä olin toinen, valitettavasti. En tykkää olla missään päähenkilönä. xD
Tuolla ulkona on kyllä niin p*rkeleen kylmä, et sais lämmetä jo! Mä en tykkää talvesta, en ainakaan kun on näin kylmää. :( Jäätyy siellä, eikä pääse lenkillekkään kun heti on paikat jäässä.

Koulussakin oli taas vaihteeksi ihan tylsää, toki se on mukavaa ku ei joudu välitunnille tuon kylmyyden takia. Ne välitunnit sit vietetään sisällä ja riehutaan. Hihhih, tänään taas naurettiin niin että maha tuli kipeeks. :o Saatiin Veeran kans lemmikki jota rakastettiin biologian tunti. ;D Mut sit me annettiin sen jatkaa matkaa ja heitettiin se hyllyn päälle. Joo, nyt joku pitää meitä eläinrääkkääjinä. Ei, se ei ollut eläin. Se oli Atte. Atte, se ei ole siis eläin. Ei. Atte on .. PIPON TUPSU! :D Eikä edes kummankaan meidän. :P Se oli vähän niinkuin..Vahinko. Tapeltiin Veeran kans (tosissamme tietysti! ..No ei vaiskaan) ja sit se pipo tuli kuvioihin ja ruvettiin siitä tappelemaan..No sit se irtos. Ei ollu mein vika. :P

Pian pääsee laivalle, ahhh ihanuus. Kiva porukka ja sit otetaan ilo irti! ;) Viime reissu meni tosi kivasti laivalla kans, mut en juonut YHTÄÄN MITÄÄN, koska kaverina oli absolutisti. Nyt niin ei ol, eli nyt juodaan. ;) Sit bongataan joku typerä amis niinku edelliskerrallakin ja kusetetaan sitä 6-0. :D Viime kerralla tyyppi meinas heittää kenkänsä mereen, kiivetä laivan "katolle", huuteli niille mitä lie ovatkaan vartioille ties mitä. Nimeään se ei maininnut, mutta tolkutti koko ajan "kerpele", joten se on Kerpele. :P Kävi sähköpuolta, mutta silti tuntui olevan hakusessa asia ku yritti hissiä tilata muusta ku hissinapista. :P Hassu tyyppi. Tosin oli pari punsii ottan liikaa. Seuraavana päivänä nähtiin tyyppi selvänä ku oltiin kotiin lähdössä, virnuili vaan, eli kyl se meidät muisti. ;) Heh.

Mut mä taidan tästä poistua takavasemmalle eli .. Ikkunasta ulos. :O No enkai. Takaoikealle, sänkyyn. :) Ei kyllä oo uni, pian alkaa kumminki tulemaan tekstareita ni ei nukkumaan pääse. :'D Niin se on joka ilta ollu. Mut mun ees väsy ole ni mitäpä mä turhaan nukkua yritän, eli sinä salainen henkilö joka viestittelet joka ilta, älä vaan lopet. :b Hahhah.

Nomut mä meen nuq.

Moimoimoimoimoimoimoimoimoimoimoimoi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.