IRC-Galleria

Villakoiraimuri

Villakoiraimuri

semmotti.

"TÄÄ MENEE OJAAN!"Tiistai 20.02.2007 20:19

Olin Jounin tykön kattomas jonku leffan, en kyl nimee enää muist, mut oli se iha hyvä, kauhuu se yritti olla mut ei pelottanu. :p Olikohan Jounilla joku vaikutus? ;) Olin sit yötäki ja kolmeen asti pidin Jounii väkisin hereillä vaik se olis halunnu nukkuu, hihii! Oonkohan vähän ilkee?
No, kello soi sit ekan kerran varttia yli viisi, ja sängystä päästiin ylös varmaan joskus vähän vaille kuusi. :> Jouni leikki ensin iglumiestä ja sit mä nauroin sitä siel peiton alla, muahahaa. No, Jounil ei ny sit ollu omaa autoo käsil ni perkele sen piti heittää mut rekan kans kotii, mut mää sit päätinki ajel sen kans vähä aikaa. :'D Käytii ensi Biolanil (ei se nii käymiseks jääny..) ja tuttujaki nähtiin. Sit siit Säkylään talleil ja sit taas takasi Biolanil. Täs vaihees mä sanoin sopimuksen irti (kello oli jotain yhdeksän aamusti) ja lähdin kotio. :> Ei kiinnostanu lähtee mihinkä kauemmas. :P

"TÄÄ MENEE OJAAN!"
"Ennenki ollu rekan kyytis.."

:')) Paniikkipaniikki. Ehkä Jouni sit kumminki osaa paremmin ton rekalla ajamisen ku mää.. Et ehkä pidän tulevaisuudessa kaikist näist asioist pääni kiinni.

Yhdeksän jälkeen sit selostin uteliaille porukoille jotain mis käytii ja mitä ne ny sit kyselikä ja sit menin nukkumaa. Heräsin vähän vaille yks ku mul tuli tekstiviesti. Ehdin sit näkemään huvittavaa untakin tossa välissä jo, liittyy rekkaan ja kahteen mieheen + muhun. :D Ei mitään pervoa, ei ei. :) Haha, olin ton heräämisenki jälkeen niin vihanen tol toisel miehel ku siin unes me vaa tapeltiin, mut unta se vaan oli. :p

Oleskelin tos äsken Porichatissaki, ei sieltä taaskaan mitään kehittävää juttuu tullu, niinku ei kyl yleensäkään, mutmut..
Jjjoo, ehkä mä voisin men taas nukkumaa ku väsyttää. Ellei mua ny herätettäis vaik. ;)

muro muro. <sydän>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.