IRC-Galleria

Millainen olen?Keskiviikko 11.11.2009 03:40

Pidätkö kilteistä vai tuhmista pojista?
Et ole kovin tarkka siitä minkälaisen statuksen mies omistaa, sinulle on pääsasia että hän välittää sinusta, ja antaa sinulle tukensa, rakkautensa, ymmärryksensä ja sydämensä!!! Olet hyvin mukautuva, ja pärjäät kummankin sorttisten miesten kanssa kuin tyhjää vain!!

Kuka muumihahmoista olet?
Olet kuin Muumipappa. Käyt harvoin missään, mutta silloin kun käyt seikkailun pitää olla hyvin vaarallinen ja mielenkiintoinen. Sitten kun olet saanut tarpeeksesi lukkiudut huneeseesi kirjoittamaan viikkokausiksi. (Nautit teesi ja luet lehtesi mieluiten kuistilla tai terassilla.)

Kuka Harry Potter hahmo olet?
Olet George Weasley, Fred Weasleyn kaksonen ja ehkäpä se kypsempi. No mitäs sinusta voi sanoa sen enempää kuin Fredistäkään? Olet hauska kepposteleva poika joka omistaa Fredin kanssa Jekku kaupan..
ja
Olet Luna Lovegood! Vähän höpsö korpinkysniläinen joka osaa kuitenkin monenmoista loitsua, sinulla ei ole paljon ystäviä juuri sinun.... Erikoisuutesi ansiosta.. Mutta älä välitä siitä sinä osaat asioita ja on sinulla ystäviä kuin Harry Potter,Hermione Granger,Ron Weasley,Neville Longbottom ja Ginny Weasley!.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.