IRC-Galleria

Vohvelieläin

Vohvelieläin

on osa luonnollista karsintaa


Provinssi oli ja meni, ja se silloinen meininki hyvin pitkälti summautuu muotoon "perseitä."
Perseitä aamulla, perseitä illalla, perseitä korvissani, perseitä nenässäni, perseitä perseitä perseitä! Jonkun pitää nyt ehdottomasti linkittää tänne sitä nauhoitetta, jos vaikka asiaan vihkittyjen päässähän se jo soi loputtomalla loopilla. Harmi sinänsä, ettei näin huono läppä toimi enää ilman niitä artisteja. Ottikohan joku yhteystiedot..?

Jostain syystä keravalaiset eksyivät kaikki samaan paikkaan, ja kutakuinkin 75% väestöstä 50 metrin säteellä oli keravalta. Käytännössä koko Kerava sijaitsi silloin siellä leirintäalueella; hitto, meillähän oli Pannukin siellä! Harvemmin on muuten Kerava ollut näin suosittu paikka kuin Provinssin aikana; tällä tosin oli enemmän tekemistä leirin keskellä olleen paviljongin ja Jaanan vesipiipun kanssa, kuin Keravan sinänsä.

Ihan täysin ilman mitään vastoinkäymisiä ei selvitty. Viettäkäämme pieni hiljainen hetki edesmenneen Kissan muistoksi, jonka taival päättyi äkkiä lukuisten festareiden jälkeen jonkun satunnaisen piripään riehumiseen, mitä nyt vielä armoniskuna testailin siihen hiukan taido tekniikoita ...ja hutkin sillä aidan tolppaa ...ja pelattiin Kissapalloa ...ja ööm... Noh, enivei, pieni hiljainen hetki. NYT. :p

Muitakin tappioita tuli. Ricon teltta kuoli neitsyenä ja Jannen teltta uhrattiin avant garden hengessä kokeelliselle sisustussuunnittelulle sytkärillä ja erkkarilla. :D

Paikallisen populaation lähes ainoana semi-selväpäisenä onnistui tuo kamerakin pysymään kädessä oikein päin. Ladatkaa valikoidut ja pikaisesti jälkikäsitellyt kuvat MBNetistä. Paketilla kokoa vain 10 megaa, joten ehkä se jotenkin etäisesti on kaiken vaivan arvoista ja joku hölmö sen lataamaankin menee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.