IRC-Galleria

Vohvelipannu

Vohvelipannu

josset tunne, tutustu 8)

Uusimmat blogimerkinnät

aww :D oon ihan innoissani :'DDPerjantai 29.01.2010 03:24



65 miljoonaa vuotta sitten oli olemassa viisi metallista dinosauruksen munaa. Noidat löysivät nuo munat ja tekivät loitsuja monen monituista vuotta ja nyt, vuonna 2009 nuo munat kuoriutuivat ja heistä syntyi Hevisaurus. Yhtye, jonka muodostavat herra Hevisaurus, kitaristi Riffiraffi, basisti Muffipuffi, rumpali Komppimomppi ja kosketinsoittaja Millipilli. Nämä karismaattiset hevidinot haluavat toitottaa hevimusiikin ilosanomaa koko perheelle.

Hevisaurus perustettiin muutaman hevimuusikon toimesta parin vuoden keskustelun jälkeen. Tarkoituksena on tuoda lapsille, ja lapsenmieliselle laadukasta musiikkia tässä tapauksessa laadukasta lasten hevimusiikkia. Levyn tekijät edustavat sitä sukupolvea, joka itse varttui isojen hevihirmujen kuten Judas Priestin, DIOn, Iron Maidenin ja AC/DC:n musiikkia kuunnellessa.

Heräsi ajatus siitä, että miten voisi tehdä lapsille soveltuvaa laadukasta hevimusiikkia, yhdistäen sanoituksiin heidän oman maailmansa ja ympäristönsä. Monet lapsethan kuuntelevat heviä jo yhä pienemmästä alkaen, ja varsinkin Lordin menestyksen myötä se on tavoittanut jo valtavan määrän jopa päiväkoti-ikäisiäkin. Vaikka lapsille on jo ollut olemassa jopa rokkiorkestereita, niin tälläistä puhdasta, myös omia biisejä tekevää hevibändiä ei vielä ole ollut, ei edes muualla maailmassa. Ja kun puhutaan lähes Suomen kansallismusiikista nykyään, niin paikka oli ikäänkuin täytettävänä., kertoo idean isä Mirka Rantanen (Thunderstone).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.