IRC-Galleria

WHORECORE

WHORECORE

how sweet, bitch

[Ei aihetta]Torstai 06.08.2009 06:06

1. Listaa asioita 10. eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et uskalla.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.
Nauttikaamme mahdollisista väärinkäsityksistä.

Kattoo nyt kuinka monelle saan tehtyy :D

Yksi - Oikee biisi soi ja kaikki. Hei jätkä, muistaks ko me tavattii? Mä en :) Mut ei se mitää, on hienoo et munki kaltasella voi olla veli, kenest olla ylpee. Sun laiffis ei aina mee kaikki putkee, eikä se oo vältsii oo sun syytä, mut oo vahva. Tiiät et meiän ystävyytee voi turvaa niinko kallioo. Love you.

Kaksi - Ekana voisin varmaa pyytää anteeks, et oon näin vittupää, mut en voinu sille mitää. Asioita tapahtu, ja mä en tutkiskellu itteeni tarpeeks. Anteeks. Kuitenki vielä oot mulle paljon, ja en haluis heittää sitä hukkaan. Toivottavasti sulla skulaa hyvin nykyää.

Kolme - En oikee tiiä mitä kirjottaa tähän. Menneet on kivoja, nykypäivä potkii munille. Ainakin sun kohdalla. Toivottavasti joskus saat sen solmun selvitettyy minkä aiheutin kulkiessani sun elämän läpi.

Neljä - Sulle voisin kirjottaa vaik koko loppuyön. Sä oot oikeesti hymy mun kasvoilla. Joskus vaan tunnen itteni riittämättömäks, kun yritän auttaa sua, ja en tiedä mitä sanoo. Oot varmasti tärkein ja rakkain ihminen ikinä. Kai tiesit, että en ikinä jätä sua yksin?

Viisi - Mistä johtuu, että sä voit olla muulle niinkin hyvä frendi? Ja ainii.. nyt jos laittaisin tähn jotaa, ni todennäkösesti viikon tai parin päästä katuisin sitä paljon. Oot kuitenki älyttömän tärkee, huolimatta siitä, mitä mä nyt ajattelen.

Kuusi - Hey, did I hurt you? Ehkä oon pahoillani, ehkä se vaan oli kivaa. Mutta sustakin välitän, ehkä vaan näytän sen väärällä tavalla..

Seitsemän - Sua mä en oikeesti ymmärrä käytännössä yhtään. Mut ehkä opin vähitellen, jos vaan pysytään kavereina. Haluisin kyllä. Ja koita saada joku tolkku suhteisiis!

Kahdeksan - En voi oikeesti muuta ko kiittää. Sä oikeesti käynnistit mun elämän. Jonain päivänä viel saan kiittää sua jostain vielä suuremmasta.

Yhdeksän - Sä oot oikeesti paras! Ihailen sua ihan älyttömästi ja toivoisin, et meistä tulee viel paljon parempia kavereita. Täs ois yks laiffi aikaa.

Kymmenen - Kiitos. Anteeks. Haluun olla sun kanssa, mut jotain on meiän välissä. Onks se mun asenne vai onks mulla trauma tästä asiasta? Kuitenkin, aina ko haluisin viettää aikaa sun kanssa, mä jotenkin onnistun järjestämään ittelleni jotain muuta. Mä juoksen sua karkuun, muttä pelkään samalla, että erkanen susta. Jos vaan voisin jotenkin näyttää miten rakastan sua. Jos vaan jotenkin voisin tulla takasin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.