IRC-Galleria

Grillikauden avajaisetLauantai 28.04.2007 16:06

Hellurei!!!
Tuli sitte eilen startattua grillikausi Marin ja Anun työnä Chili- ja juustomakkaroiden, grillipihvien, perunasalaatin ja juustodipin kera. Missää nimessä ei tietenkää saa unohtaa olusia ja jellonia. Aluksi sää näytti hieman uhkaavan sateiselle, mutta ei se tahtia haitannut pienessä ja lämpimän tunnelmallisessa huvimajassa. Minä tuttuun tapaani heti ekana paikalla ja vieläpä kittaamassa kaljaa.... *happihyppely* ...Jatketaas taas. Meinaas olla vähä heikko happi vielä tässä vaiheessa mutta kuuluu asiaan.
Siinä sitten vähä seittemän jälkee Mikkoki eksy paikalle. Siinä sitte ryypiskeltii porukalla kaljoja ja breezereitä ja tuttuu tapaan häröiltii iha päättömiä. Minäki sain sitte ensi kosketuksen heteroiden suosimaan jumalten ruokaan, eli grillattuihin vaahtokarkkeihin. Oli aika eriskummallinen kokemus ja näky. Pieni mies kaljapullo kädes vetää grillattuja vaahtokarkkeja. Siinä sitte tunnit vierähti syödessä ja Toniki kavereineen eksyi paikalle. Hemmeti suursyömärit mut ei se väärin ole! Minäki innostuin sitte siinä illan mittaa lämmittää saunaa ja sielläki tuli sitte hetke istuskeltua ja ihmeteltyä. Loppu ilta meniki sitte sukkasilla ku olin hukannu kengät jonnekki mut pikku vikoja. Kyl sitä sitte pääsi joskus 3-4 välillä nukkumaanki. Mut eipä ees ollu kovi kova väsy.
Aamulla tosin oli aiva kauhee! Nii ja tietenki tää olo! Mariki mulle aamulla tarjos jotai vihreetä mehukattia. Kattoo vaa etoen sitä mukia. Meni siitä sitte varmaa 5 minsaa nii laatta lensi hienosti. Alkaa muute taas kiivetä ylös! Ei viddu!! *poistuu takavasemmalle*

Illan saldo:
5 Olutta: Freebies from Joona
Pullo jellonaa about 7e
Lantrinki 2e
Makkarat ja piffit 7e
Dipit ja salaatit 3e
Tupakit 3,80
110% onnistunut ilta: KORVAAMATONTA!!! <3

KOSKA OTETAA UUSIKSI?? HÄ HÄ!?

PS: Kuvia tulee heti ku Anu lähettää... On muute sitte hito karua katteltavaa.... =D=D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.