IRC-Galleria

AamunavausKeskiviikko 17.10.2007 13:30

Huomenta!

Hiljainen päivä töissä tiedossa niin päätin sitte ottaa ja kirjoittaa "romaania". Eilinen päivä meni kevyesti kikkeliä venytellen koko päivä. Muutamat lisäkuvat ja digit tuli tehtyä. Muuten häröilin mesessä Notevan kanssa ja harrastin rankkaa virtuaali tuunausta. Kyllä se vaa on mahtavaa olla töissä! :]
Tänään varmaan sama meno jatkuu. Sääli että, väsytää nii hemmetisti. Ruumis ja mieli halajaisi Onnelaan pitkästä aikaa mutta, taitaa väsy viedä taas voiton. Eli keksikääs muhun jostain virtaa että, pääsen LekaHammerin kanssa Onnittelemaan. Tosin kaikkista järkevin ratkaisu olisi jättää menemättä.
Eilen kyllä tuli oltua hyvässä tiltissä. Kotiin pääsin joskus kuuden aikoihin ja seitsemältä jo siirryin sänkyyn ja siellä tulikin maattua lähes koko ilta. Ei oo hetkee väsyttäny näi paljo. Tyhmästä päästä kärsii koko sairas mieli. Eilen sain kyl onneksi muutakin aikaiseksi, kuin virtuaalituunailuja. Helmikuun opintosuunnitelma alkoi saada jo hyvää selkärankaa. Onneksi tässä on vielä aikaa, mutta kiire kuitenkin tulee.
Meikäläisessä asuu iha varmasti joku antihetero! Kauhee into päästä sisustamaan. Eilinen päivä meni, ja tämä päivä menee katsellessa taas ikean, vepsäläisen, askon, sotkan ja jyskin kotisivuja. Niin kauhee into päästä muuttamaan ja sisustamaan omaa kämppää. Miks hitossa on muka nii vaikee löytää kunnollista ja TYYLIKÄSTÄ TV-tasoa??? Henkalla on kyl yks hienoimmista ja käytännöllisimmistä mitä oon nähny. Siinä on hyvin tilaa lisälaitteille. Ehkä se pitää olla sitte TV-taso ja av räkki sitte kaverina. Mut toivottavasti tämä kämppä prpjekti etenee paremmin, kuin Tigran tuunaus tai edes nopeammin. :D Tosin kämppä on ikuisuusprojekti. Tosin en minä siinä varmasti koko ikääni asu, kun ei kerrostalot oikein miellytä. Kämppä on tuossa ruukintiellä tarkemmin sanottuna 92. "2. kerros" Vai olisiko se nyt sitten ensimmäinen. Neliöitä olisi 69,5. 3 huonetta + vaatekomero + wc + keittiö + 2 parveketta ja vuokra 400e mutta mikä uupuu? SAUNA! :´( No eiköhän sen just ja just kestä, vai kestääkö? Onneksi sauna nyt on lähellä mut ei se ole sama asia! Ei voi pitää saunailtoja.
Hmm! Alkaisikoha tää avautuminen jo riittää? Kirjoitellaan lisää sitte taas ku jaksaa ja keksii. TYPO TYPO TYPO TYPO TYPO!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.