IRC-Galleria

P.E.T.A. jälleen...Tiistai 15.01.2008 00:30

Sain taas roskapostia, ja katoin mitä siellä oli. PETA:lta linkki videoon mis näytetään mitä kaikkia hirveetä eläinkokeiden uhrit eli ne elukat joutuu kestämään.
JUST JOO!
Älkää nyt kuvitelko että oon eläintestien puolesta. mun mielestä eläinkokeita sais harjoottaa pelkästään viemärirotilla ja muilla hyödyttömillä taudinkantajilla niinku puluilla.
Kuitenki....ERITTÄIN EPÄREALISTINEN VIDEO! Kaikki firmat ei kohtele koe-eläimiä sillälailla. Siitä on tarkat lainsäädännöt suomes ainaki ja mä nakkaan paskat mitä amerikkalaiset tekee. vituttaa muutenki niiden PETA johtajien tekopyhyys. Yhdet yrittää pelastaa eläimiä jonka tuloksena kuitenki on 2500 pelastettua ja 1700 lopetettua eläintä. minkit juoksentelemas ympäriinsä tuhoten kanoja ja raadellen pikkulapsia. kissoja ja koiria. TÄÄ ON NIIN TURHAUTTAVAA! ihmiset kuvittelee tekevänsä hyvää vaikka oikeesti ne aiheuttaa hirvittävät vahingot yhteiskunnalle, kaupankäynnille ja niille eläimille itselleen! ei ne oo kasvanu luonnos! ne on syntyny häkeissä ja eläny koko elämänsä siellä. Miltä itestäs tuntuis jos pääsisit suomen ulkopuolelle hetkeks ja sit tajuisit että sulla ei oo 1. mitään ruokaa 2. oot eksyksis 3. ei suojaa 4. ei mitään taitoja selvitä vieraassa paikassa.

NIIN ETTÄ SIINÄ TEILLE "hei me ajatellaan vain eläinten parasta mut joskus niitä pitää tappaakki"

vitun ääliöt.....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.