IRC-Galleria



1. Jätä kotityöt avovaimolle.

2.Lapsen/lasten synnyttyä älä koskaan auta lastenhoidossa. Tehokkainta on että annat avovaimosi hoitaa vauvaa öisin. Voit sanoa vaikka syyksi että "minnuu väsyttää".

3.Älä päästä avovaimoasi kavereittensa kanssa minnekään. Jos et pysty estämään tunnin-parin kyläilyjä, risteilyt, konsertit ym. yli kolme tuntia kestävät tapahtumat estät ehdottomasti. Muista mököttää ja esittää marttyyria noiden parin tunnin kotoa poissaolon jälkeen! Kotona et tietysti tee mitään noiden poissaolojen aikana, jotta avovaimosi varmasti huomaa ettei kannata lähteä kun seurauksena on kova siivoaminen!

4. Pyydä seksiä. Varsinkin kun huomaat avovaimosi valvoneen koko edellisen yön sairaan lapsen kanssa. Pyydä, anele, tuppaa viereen, kähmi aina ohi mennessä. Ja muista MÖKÖTÄ kuin lapsi jos avovaimosi kehtaa kieltää sinulta seksin! Oikein reippaasti alahuuli ulos! Noin!

5.Kysy mustasukkaisella äänellä ja ennenkaikkea epäilevällä äänellä jokaisesta miehestä jolle avovaimosi tervehtii. Jos avovaimo kertoo miehen olleen vaikka lapsen koulukaverin isä, kommentoi tyyliin: "katto sua kun olis ollu ihastunu".

6.Tehokkain keino on tämä: epäile avovaimoasi kaikesta. Tilaisuuden tullen tutki kännykkä, tutki millä sivuilla surffailee, koita löytää pienikin vihje joka paljastaa pettämisen. Tongi, tongi. Kyllä se vihje sieltä löytyy.

7. Anna avovaimosi hoitaa kaikki viralliset asiat, kaikki lasten viemiset ja tuomiset, vanhempainillat, jutut mihin tarvitseen lapsen vanhempien osallistua. Valita kuitenkin jos vanhempainilta venähtää liian pitkäksi.

8. Lihota itsesi, mutta avovaimon pitää pysyä ihan kivan näköisenä. Meikata pitää jonkin verran, mutta ei liikaa ettei muut miehet kiinnitä liikaa huomiota.

9.Moiti avovaimosi ystäviä, vanhempia ja muuta lähisukua. Kehu omaasi, mitä sitten jos he ovat rupusakkia ja avovaimosi läheiset ei. Voihan aina mielipiteensä aina sanoa. Avovaimo sitten suuttuu ihan leikistä.

10. Kun avovaimosi saa tarpeekseen ja uhkaa lähteä, esitä hylättyä kunnon miestä. Ihmettele kaikille jotka jaksaa kuunnella miksi minut jätettiin? Muista mainita ainoa mahdollinen syy: toinen mies tietenkin. Ihmettele mitä siinä toisessa miehessä voi olla parempaa kuin minussa ja totea:

NO KYLLÄ SE MUIJA TULEE ANELEMAAN MUA OVEN TAA TAKAISIN!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.