IRC-Galleria

Whisper_

Whisper_

Höppänä

Ivles-leiriTorstai 03.08.2006 23:06

Eli 9 päivää Ilves-leirillä Padasjoella sujahti ilman sen kummempia kummallisuuksia. Aurinko paistoi koko leirin ja pölyä oli havaittavissa. Oltiin samassa savussa SuSulaisten kanssa, mikä teki leiristä enemmän tai vähemmän mielenkiintoisemman kuin se olisi ollut muuten. Meidän nuoriso harrasti leiriromansseja yms. normaalia settiä. Mm. Kotkien megafoni ja kioskin Bon Jovi- juliste saivat kyytiä. Omat sosiaalisten suhteiden luominen rajoittui vahvasti satunnaiseen Kihniöläisten kanssa hengailuun, pääasiassa Aliisan, joka oli samassa pisteessä töissä kuin minä, ja siihen, että minut yritettiin värvätä Karkun Samoojien riveihin (tarvitsivat kuulemma jonkun saksankielisen jotta pääsisivät matkalle Saksaan juomaan olutta).

Ihan mukava reissu ja on varmaa, että seuraavalla isolla leirillä ollaan myös mukana :P

Leirisää: päivät lämpimiä ja aurinkoisia, kylmimpänäkin päivänä lämpö oli 20 astetta. Yöt oli vaihtelevan lämpöisiä, kylmimpänä yönä oli vain 2 astetta lämmintä.

Leiribiisi: Leirillä elävää musiikkia tarjoili bändi nimeltä Horha. Heidän esittämistä biiseistä mieleeni jäi parhaiten ehdottomasti heidän tulkinta Kultanaamiosta.

Leirijuoma: Pannukahvi kaasukeittimellä/trangialla pitää miehen tiellä kotona ja puutarhassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.