IRC-Galleria

PakkastaSunnuntai 17.12.2006 07:41

Nonni, nyt on sitte joululoma alkanut ja ehtii keskittyy muuhunkin kuin kouluun. =)

Tosiaan, viimeksi mainitsin jalan rasitusvammasta. Onnekseni viikon lepo auttoi ja selviydyin esityksistä kunnialla. Ajattelin jo siinä vaiheessa, että ei tarvitse särkylääkkeitä enää popsia, mutta toisin kävi. Heti kun lopetin, pääsi pieni flunssan poikanen iskemään. Soitto lekurille vahvisti asian, kuumeeseen on jotain otettava, ja mieluiten sitä samaa lääkettä, kun sen on todettu toimivan.
Oli muuten hassu tunne kun huomasi tanssivansa täydelle yleisölle Sigyn-salissa, ja ettei mokannut. =)

Nyt perjantaina palasin sitten Espooseen, jossa vietänkin lomani (ellei tule pientä yllätys reissua Norjaan). Perjantai aamuna kävin ilmoittautumassa kevään kursseille (joo, meillä sitä ei voi hoitaa netin kautta vaan pitää mennä laitokselle jonottamaan ja kirjoittamaan nimi listaan) ja sitten suunnistin junalle. Ehdin yhdentoista junaan ja yhdeltä olinkin kotona. Siinä sitten nopeasti purin laukkuni ja kävin suihkussa, kun oli hieman kiire seuraavalle etapille. Piipahdin nopeasti vaihtamassa toiset työhousuni kun eivät oikein kunnolla istuneet ja tiesin tarvitsevani niitä lauantaina. Varusvarasto on siis Pasilassa ja neljältä pitikin olla jo Tapiolan kirkolla konsertin harjoituksissa, joka alkoi kuudelta. Hieman myöhästyin harjoituksista, kun päätin vielä käydä ostamassa jotain syötävää. En ollut syönyt mitään koko päivänä, joten alkoi jo hieman hiukomaan.

Konsertti meni lopulta hyvin, vaikka pari pientä virhettä teinkin, eikä niitä yleisö kuitenkaan tainnut pahemmin huomata. Ohjelma oli hyvinkin eläväinen. Olimme harjotelleet noin seitsemän yhteislaulua, joista tippui pois kolme. Konsertin edetessä ohjelmasta tippui pois vielä pari laulua ja muutamat vaihtoivat paikkaa. Oli mukava tajuta hieman puolivälin jälkeen, että nyt pitäisikin kavuta lavalle, kun oli luullut aiemmin että kyseinen laulu tulisi vasta loppumetreillä. Mutta juu, muutokset olivat kuitenkin hyvästä, varsinkin muutamien laulujen poisjääminen. Konsertti kesti lopullisessa muodossaankin kaksi ja puoli tuntia. En kyllä ihan heti kaipaa päästä istumaan niille kirkon penkeille. =)

Tosiaan tänään (lauantaina) olinkin sitten töissä Sellossa. Torstaina oli soitettu, että pääsisinkö tulemaan nyt ja seuraavan viikon perjantaina, tottahan toki pääsin, kun lomaakin oli eikä muita suunnitelmia vielä ollut.

On tässä ilonaiheita muitakin ollut, varsinkin eilen ja tänään. Ilman lämpötila alkaa pikkuhiljaa laskea, nytkin ulkona on pakkasta. Eipä sitä kovin pitkään ollakaan odotettu. Nyt kun tulisi vielä lunta viikon aikana niin joulukin olisi valkoinen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.