- Vanhemmat »

JebajeeSunnuntai 29.01.2006 19:40

Taas hirvee kankkunen...Oli eilen vissiinkin hauskaa=) Ei vaan muistan kaiken...Ilta vaan loppui liian aikaisin=(

[Ei aihetta]Keskiviikko 11.01.2006 00:37

Hieno peli 16-2 turpaan, 69:n ensi esiintymien kentil jäi lyhyeen, ekan erän jälkeen takas maalille =)

Jee jeeMaanantai 09.01.2006 00:33

Tänään koitettiin taas et millais ihminen sais hengen itteltää pois, muttapa mikä pahan tappas...Onneks jää kesti kelkan painon =)

No niiLauantai 07.01.2006 20:23

Nyt on koko Ellivuori kateellisia mun lautailu taidoista=)

JeesMaanantai 26.12.2005 20:12

Taas on pelattu päivä reikäpalloo..Pari ekaa meni joukkueen heräillessä ja potiessa viel krapulaa....Kun aamu rupes vaihtuun päiväks niin porukka heräs ja otettiin kaks ansaittua voittookin =) Jatkopaikka jäi maalin päähän =( Mut päästiin sittenkin viä pelaileen, kun yks teami oli lähteny... Tasanen peli liigan kärkijoukkuetta vastaan. Varsinaisella peliajalla saatu eroo niin mentiin rankkarikisaan...Kun oli vedetty eka 3 kierros niin tilanne tasan 1-1 ja vasta kolmansilla jatkokierroksilla saatiin ero...kun saatiin maali ja vastustaja ei =P=P
Elikkäs päästiin jatkoon..Seuraavas pelis turpaan 11-6, porukka ei siin jaksanu ees pelaa enää ja odotti jo kotio lähtöö

Mut kaiken kaikkiaan ihan kelpo turnee =D

Keskiviikkona jatketaan..Revanssi Kalmaa vastaan

[Ei aihetta]Maanantai 19.12.2005 00:20

Ei päästy tänää pelaan, kun vastustaja peru pelin...Ihan hyvä, ei meil kuitenkaan olis ollu yhtään selvää pelaajaa =)

Seuraavan kerran Tapaninpäivän turnaukseen

Voe elämän karut kävytTorstai 15.12.2005 01:19

Taas tuli todistettua, et mitä helpompi vastustaja ni sitä paskemmin me pelataa. Sarjajumboo vastaan tasapeli, ei vittu =( Mut kaikennäkösii pasasii sitä päästetään tonne pelaan on vähän väärä paikka, jos ainoo tarkoitus on teloo vastustajaa. Ja peliin pistetty tuomariks semmonen Spede, jolta peli karkas käsistä heti toisella minuutilla....eikä linja pysyny samana molemmille joukkueille. Voitta päätellä ihan itte kummat koki vääryyttä.