IRC-Galleria

Willy`

Willy`

matafakin bääd

oho :DSKeskiviikko 26.05.2010 01:25

MTV3 - Marjo Tiitto

Euroviisujen seuraaminen on monelle harmitonta hupia, mutta joillekin koko vuoden kohokohta. Viisufriikkiys juontaa usein juurensa lapsuuteen ja leimaa aikuisuutta. Kiihkeimmät viisufanit jopa etsivät puolison samanhenkisten joukosta.

Helsinkiläis-espoolainen pari Iida Marin ja Ville Vanhatalo suunnittelevat vasta avoliittoa, mutta tietävät jo, mitä häissä joskus tulevaisuudessa soitetaan. Euroviisukappaleita tietenkin! Ilman yhteistä harrastusta pari ei olisi löytänyt toisiaan.

– Meidän suhde on tosiaan Euroviisujen ansiota. Me tapasimme viisupiireissä vuosia sitten ja olimme kavereita useamman vuoden. Sitten vain jossakin vaiheessa havahduimme huomaamaan toisemme ihan uudella tavalla, Iida Marin kuvailee.

Kiihkeä suhde laulukilpailuun antaa lisämausteensa myös parisuhteeseen.

– Se yhdistää ja lähentää ihan samalla tavalla kuin mikä tahansa muukin yhteinen harrastus. Joskus saatetaan tosin kinastella huumorimielellä kappaleiden paremmuudesta, mutta se ei ole vakavaa, Marin pohtii.

– Niin ja onhan se helpottavaa, että kumppanilla on tämä sama ”vamma” parisuhteessa. Viisuharrastus voi nimittäin vaatia tavalliselta kumppanilta aika pitkää pinnaa, joten on kiva, että toinen suhtautuu asiaan yhtä kiihkeästi. Eikä matkakohteistakaan tule kinaa, vaan molemmat haluavat viettää aikaansa Euroviisuissa, Ville Vanhatalo listaa plussia.

http://www.mtv3.fi/uutiset/ilmiot.shtml/arkistot/ilmiot/2009/05/877936

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.