IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -

Tehopisteet 10.3.2009Tiistai 10.03.2009 23:26

Melko lailla vuosi edellisestä päiväkirjamerkinnästä :)

Noh, laitetaan tänne nyt sit tehot tältä päivältä:
Pelipaikkana palosaari, 10.3.2009 klo 18.45. Vastustajana VGG:llä palosaaren ganstat, (Lähdesmäen Mikko, Tienvieri jne).

Antsikka__3+3=6__+1__0 min

Sbutnik___2+4=6___+1__4 min

Vesku____1+5=6__+1___2+10 min

Winger___0+4=4__+1__0 min

Eli, kuten tilastoista huomataan, vahvan paluun teki järkälemäinen puolustaja Vesku, suoraan Espanjan maaperältä lentokoneella ennen siirtorajan umpeutumista. Sopimus on 'ottelukohtainen', joten jatko riippuu Veskun aurinkorasva-bisneksen myyntimenestyksestä Sevillassa.


Antsikka:
Vahvaa peruspelaamista, joka tänään riitti siivittämään mainioihin tehoihin sekä kultaiseen banaaniin. Blues-Brothersin veljeksistä toinen puuttui, mutta tämä ei kuitenkaan otteissa näkynyt (ainakaan negatiivisesti).

Sbutnik:
Sbutnik kunnostautui tänään hyökkäävänä puolustajana, sekä maalin edessä muutamat tutut hasardit. Muutoin erittäin mallikkaat otteet ja muutama vastustajan telominen. Tehot oikeuttavat jaettuun kakkostilaan. Palkinnoksi nihkeä rypäle.

Vesku:
Vesku alias 'Quidos Sevilla' oli yllättävän vahva kaksinkamppailuissa, eikä puolen vuoden oleskelu aurinkorannoilla näkynyt kuntopohjan hiipumisessa millään tavalla. Muutama avojääpommi ja kaveri lasaretille, sekä tehot 1+5 ja muutama erittäin näppärä syöttö ja kaveri kepab-kioskille.

Winger:
Puolustuksen ja hyökkäyksen välimaastossa seilannut Winger napautti muutaman syötön kaverin lapaan ja muutaman hasardin. Tehot 0+4, ei käytöskymppiä huolimatta muinoisen hietalahti-syndrooma-pimahduksen ja sen, että sama aivopierun saanut punatakkinen läski oli palosaari Gangstojen paidassa taas peeloilemassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.