IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

.Keskiviikko 12.10.2011 23:07

Ei ymmärrä. Missä vaiheessa tupakoimisesta on tullut kamala synti? Ei ole tietenkään fiksua aloittaa, mutta silti monet polttaa. Se on oma valinta. Jos jossain vaiheessa tupakoimisesta tulisi kokonaan kiellettyä Suomessa, niin kuinka moni sitä muka oikeasti noudattaisi? Olen väitellyt monien ihmisten kanssa tästä tupakka-asiasta ja monet niistä on ollut sitä "huumeet laillisiksi"-tyyppiä. Kumpikohan nyt noista on se pienempi paha pidemmän päälle? Voi pyhät savuttomat ihmiset. Kaikessa epäitsekyydessään ja pyhyydessään yrittävät pakottaa kaikki tupakoitsijat savuttomiksi. Tarkoitus tavallaan hyvä, mutta ei toimi. (: Ei voi pakottaa, eijei. Tupakkakoppien poistaminen kouluilta oli vielä ihan jees, mutta edes täysi-ikäinen amis ei saa kaupassa käydessään polttaa tupakkaa? "Koulun alueella ja kouluaikana tupakoiminen EHDOTTOMASTI kielletty!!" Voikun saisinkin ärsyyntyneenä ilmaistua asian hiukan fiksummin, mutta minkäs teet? Eiköhän mun pointti tullut tässä selväksi.
Mutta joo.. Jos jonkun mielestä on itsekästä, että tahdon polttaa omalla parvekkeellani, niin en voi sille sitten mitään. :)
..Tekis vielä mieli sanoa jotain, mutta kun ärsyttää vaan.
(Lisätään nyt vielä vaikka, että en itse kyllä paljoa tykkää parvekkeella poltella. :P)

PS. Jos joku tuntee välttämätöntä tarvetta tulla valittamaan, kuinka tupakointi on väärin ja täytyisi kieltää lopullisesti, niin olkaa hyvät ja antakaa hyvät perustelut.

-Kiitos nam-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.