IRC-Galleria

Yala

Yala

Karvapallo kissankorvilla
Kemisti Hannu Heikkinen on toiminut lähetystyöntekijänä Tankin kristillisessä sairaalassa Pakistanissa. Hän kertoo, että monet isotkin ja voimakkaat miehet lähestulkoon vapisivat pelosta katsoessaan mikroskooppiin.
He uskoivat mikroskoopin sisällä olevan pahoja henkiä, siellä näkyi vilistävän jos minkä näköistä kummajaista. Kesti kauan ennen kuin Hannu sai potilaat luottamaan siihen, ettei heille tapahdu mitään pahaa, vaan nuo oudot "otukset" olivat vain heidän näytteitä heidän omasta verestään ja että sairaalassa tehdään kaikki voitava että sairas parantuisi.

Meidän on helppo uskoa, että Tokio on Japanin pääkaupunki, vaikka harva meistä on edes suurkaupunkia nähnyt. Tai, että maailman syvin paikka meressä on yli 10km syvä, vaikkei kukaan meistä ole sinne sukeltanut. Niinhän tietokirjoissa sanotaan.
Mutta miksi meidän on vaikea uskoa Jumalaan? Ja mitenkä paljon meillä on outoja uskomuksia, että jos olen tuhma, Jumala pudottaa ison kiven niskaan (vertauskuva). Näemme silloin Jumalastavain pelottavia piirteitä, vaikka raamattu kertoo Jumalan rakkaudesta.
Taivaan Isä antoi Jeesuksen ihmisten edestä, se kertoo rakastavasta Jumalasta. Hän tahtoo, että näkisimme toisissa ihmisissä ja itsessämme hyviä asioita, ja että turvautuisimme enemmän Hänen apuunsa kuin omiin tekoihimme. Saamme iloita Jumalan avusta, siitä että meillä on rakastava Isä.

(Hartaus varhaisnuorisotyö kerhojen hartausvihkosta 2006)


___________________________________________________________________________



...laitto vaan miettimään.... >.<'

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.