IRC-Galleria

20.09.-08Sunnuntai 21.09.2008 00:47

1. Listaa asioita 10 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et (koskaan) tule sanomaan.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.

1. Tavattiin kuin sattumalta ensimmäisen kerran ja siitä asti oltiin aina kavereita. Sitten mä muutin pois, jäi siinä paljon muitakin kavereita mutta sua kaipasin eniten. Ei nähty sen jälkeen kuin muutamia kertoja, joitain kirjeitä ja kortteja läheteltiin. Nyt kun näe sut ohimennen jossain en osaa edes moikata, vaikka tahtoisin kovin tietää mitä sulle nykyään kuuluu.

2. Oltiin pitkään kevereita mekin myös, ja taas tämä on yksi niistä kaverisuhteista mikä jäi ajan mittaan. Kyllä se joskus harmittaa, mutta ehkä joidenkin asioiden on määrä mennä niin. Eihän kaikkia ihmisiä kai pysty pitämään elämässään kuin tietyn aikaa, kunnes siirrytään seuraaviin elämänvaiheisiin.

3. Olet mun ystävä. Ollaan koettu paljon yhdessä. Joskus oltiin paljon läheisempiä, mutta olen ihan tyytyväinen tähänkin mitä ollaan nyt. Meil on ollu paljon hauskaa. Kun etäännyttiin sillon vuosia sitten se oli mulle tosi kova paikka, mut onneks nyt on kaikki hyvin. Elämä menee eteenpäin, niin mekin, ymmärrän se nyt.

4. Oot myöskin mun ystävä, voisin sanoa että paras sellainen. Jos ikinä sain sut ajattlemaan ettet olisi, olen pahoillani siitä. Pystyn puhumaa sun kanssa asioista aivan eri tasolla kuin muiden kanssa. Ollaan aina ajantasalla vaikkei nähtäisi viikkoihin, voitaisiin jatkaa samaa kekustelua vaikka vuoden päästä ellei oltaisi nähty vuoteen. Uskon että tämä henkilö arvaa kyllä että puhun hänestä. Niin monia sanoja, eikä ainuttakaan turhaa.

5. En ikinä uskonut että meistä tulisi kavereita, mutta tuli kuitenkin. Nykyään ei juurikaan pidetä yhteyttä mutta muistan sut silti ja olen iloinen että tutustuttiin kerran :>.

6. Olet aika sekopää, mutta pidän siitä :). Tulet lähiaikoina olemaan isona osana mun elämää ja tiedän että tuot tullessasi väriä siihen harmaimpinakin päivinä.

7. Ollaan samasta puusta veistetty, muistutetaan toisiamme enemmän kuin ehkä arvataankaan. Antoisia keskusteluja, tapahtumarikkaita aikoja ja kaksi varsin värikästä persoonaa. Mielenkiintoinen ystävyys, joka alkoi jo vuosia sitten. Välillä hyvin ristriitaiset ajtuksetkin susta. Samalla jokseenkin pinnallinen, mutta kun oppii katsomaan sen pinnan alle löytää paljon enemmän.

8. Oot hyvä tyyppi. Ollaan tehty yhtä sun toista hullunhauskaa ja vaihdettu huonojenkin päivien kuulumisia.

9. Ollaan oltu yhdessä lapsista asti ja vaisto sanoo et tullaan aina olemaankin. Olet kuin eräänlainen sisko mulle. Oon kokenu samoja asioita, samoissa elämänvaiheissa kun sä, ja aina jakanu ne tavalla tai toisella sun kanssa. Vaikka ollaankin kaks täysin erilaista ihmistä, niin meiän elämät kulkee kuitenkin aina jotenkin käsikädessä ja ainakin mä näen sen tosi hyvänä asiana. Olet tärkeä.

10. Olit mun paras tuki sillon kun mulla oli oikeesti helvetin vaikeaa. Olit mulle täysin vieras ihminen mut kerroin silti sulle kaiken juuri niinkuin asiat oli, eikä mun tarvinnut hävetä pätkääkään. Reagoit mun asioihin hyvin ja autoit mua jaksamaan kun en oikeesti voinut puhua kenellekkään muulle. Se elämänvaihe on mennyt jo ohi ja meidänkin yhteydenpito jäänyt jo useaan otteeseen, mut en ikinä tuu unohtaa kuinka paljon autoit mua sillon eteenpäin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.