IRC-Galleria

Yazz

Yazz

olen, mutta ajattelinko olevani?

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 02.08.2006 21:10

"Yksi hippotatamus, kaksi hippotatamusta, kolmas samankaltaista veti neljännen kanssa perseet..." Hemmetti, tuota sitten on tämä päivä hoilattu mielessä. En tiedä mistä alkoi... varmaan johtuu tuosta helteestä, pään se on saanut sekaisin koska a) mitään en oo kunnolla juonut b)tämä talo ei tunne sanaa TUULETIN c) ei jaksa mennä ulos kuumuuteen.

Tuuh, tulisipa jo syksy ja talvi. Nyt muistan miksi vihaan kesää, mutta toisaalta miksi myös pidän siitä. Kaikki ovat varmaan samoilla linjoilla kanssani, mutta paha sitä on yleistää. Koskaan ei nimittäin tiedä, olenko oikeassa vai täysin väärässä. Ja yksi asia ainakin talvessa on ihanaa, se luonto <3 Eli pääseepi jälleen pitkästä aikaa leikkimään kameralla ja luontokuvilla ^^ Kun ei muutakaan tekemistä aamuisin ole.

Kohta taas on viikonloppu joka suunnilleen menee jumittaen, paitsi auto pitää vahata ja parit naarmut pistää piiloo. Kannatti ajaa ojaan <3 Onneksi pelkällä puskurin ruuvaamisella kiinni ja säikähdyksellä siitäkin asiasta päästiin Peikon kanssa. :S

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.