IRC-Galleria

Yazz

Yazz

olen, mutta ajattelinko olevani?

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Jeespoks ja kissan karvatTorstai 14.12.2006 15:08

Jeah, tänään tulee pitkänmatkalainen kotiin (siis tietokone) ja luultavasti tämä ilta menee siihen että tutkin mitä sille yli viikon aikana on tehty... Mutta onhan mulla ongelmakin: raha.

Miksi juuri raha? siksi että turun joulu ja uuden vuoden risteily lähestyvät uhkaavasti ja päivä jolloin lähen täältä perämänniköstä kaupunki-ilmaan on jo 8päivän päästä. Eilen illalla tää asia tuli ilmi, koska avasin suuni. Nyt mun pitäisi tehdäkin asialle jotain. Kysymys kuitenkin kuuluu: "mitä teen?" Kotiaskareita on, ja ne perinteiset, jotka on nimetty mulle, teen joka viikko ja päivä ihan automaattisesti, lauantaina on suursiivous päivä. Tuolloin tulee pestyä yläkerta lattiasta kattoon aika tehokkaasti (ja tuntejakin menee ihan mukavasti). Myös olen viikonloppuisin tyhjentänyt tiskejä yms mutta arkisin on hieman ns. vaikeampaa. Oon yleensä kuullut lauseen "jätä ne rauhaa. Mä laitan ne pois. Mene sä valmistautumaan kouluun siitä". Tämän takia oon jättänytkin ne rauhaan.

Ja kotitöiden vähyys johtuu myös siitä että äidillä on rutiinit päivisin: siivoamista, ruoanlaitto, pyykkäys jne. Äiti on yksinkertaisesti tottunut tekemään noi asiat kun tulee siinä 9 aikaa töistä ja lähtee siinä 15.30 aikaa takaisin...

Kukaan myöskään ei ole halunnut mua töihin, siksi hieman hirvittääkin vuosi 2007. tahdon töitä, siis rahaa muualtakin kuin tuo Kelan maksama opintotuki (joka alkaa raksuttaa tilille vasta tammi-helmi kuussa). äsh... saas nähdä miten käy kun menen 5 aikaa kotiin ja äiti tulee 6:n aikaa... Voisin neuvotella vaikka isän kanssa asiasta.. "MITÄ MÄ TEEN RAHAN VUOKSI?!"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.