IRC-Galleria

Yolko

Yolko

I'm all the days you choose to ignore

let's dance to joy divisionKeskiviikko 01.12.2010 23:11

..and celebrate the irony

The Wombatsin Let's Dance to Joy Division on hyvä biisi, saa mut aina hyvälle tuulelle. Tanssahtelin siihen kävelylläkin tänään, enkä ees välittänyt vaikka ohi ajavat autoilijat saattoikin katsoa vähän oudosti kun siinä loikin ja pyörin.

Mutta muutenkin kyllä pyyhkii hyvin tällä hetkellä! Mulla on iloinen, kiitollinen ja onnekas olo. Eikä ihme, koska huomenna maksetaan viimeinen erä vaihtarivuodesta, ensi viikon torstaina pääsen Tukholmaan (mm. katsomaan näitä) ja joululomalla pääsen Protun talvileirille (suunnattu oman leirinsä lisäksi ainakin kerran apuohjaajina tai ohjaajina olleille). I'm such a lucky little bastard.

No okei, kouluhommia on ihan liikaa (TT:n ravitsemustyö, äikän essee ja novellipuhe, läksy, kielien sanakokeet..) ja välillä ahdistaa ihmissuhdejututkin ja jälleen kerran myös minä itse, mutta suurimmaksi osaksi elämä on kuitenkin ihan kivaa. Etenkin kun koulussa on kivoja ihmisiä ja perhekin on noin mahtava. Jepa.

Ai niin! Aktivoin taas vaihteeksi sarjisblogini, joka löytyy täältä. Myös vaihtariblogia saa edelleen seurata, sinne löytyy linkki tosta profiilin "Linkit"-osiosta. Jepjep.

Mutta ei kai mulla muuta, tässä vielä loppukevennys:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.