IRC-Galleria

Yoosteippi

Yoosteippi

Jammailu loppu, nyt lennetään!
Päätin jo vuonna Mentos etten aloita blogin pitämistä ennen kuin minulla on jotakin blogattavaa. Se on pitänyt ihan hyvin, mutta kuinkas sitten kävikään? Eksyin maagiseen LiveJournaliin ja aikani siellä pyörittyäni, halusin kokeilla, mitä kaikkea jännää LJ - tunnuksella voi tehdä. Niinpä päädyin pystyttämään sinne blogin, jonka nimesin love life everydayksi. Sitä kirjoittelen englanniksi, koska tahdon kielitaitojeni parantuvan.

Kyseinen blogi on melko päiväkirjamainen, joten en ihmettele, jos ketään ei kiinnosta. Eipä se pahemmin haittaa, kirjoittelen lähinnä itseäni varten.

Joskus perustan vielä sellaisen hmmm..... lifestyle-/tyyliblogin tms, jota voisin kirjoittaa suomeksi. Sen vannon kautta kiven ja kannon, että perustan sen vasta sitten, kun tyylini on valmis.

love life everydayn löytää osoitteesta http://yoosteippi.livejournal.com/

Btg, aloitin tänään luokkakaverin innostamana sellaisen karkkilakon, jolloin en saa syödä karkkia, jätskiä, pullaa, kakkua, keksejä, enkä juoda limsaa. Sipsejä ja popcornia saan edelleen vetää, onneksi. Toivottavasti tämä lakko kestää mahdollisimman kauan!

Ja nyt painun nukkumaan, huomenna on taas koulua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.