IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Näin ruokit siittiöitäsi oikeinSunnuntai 18.01.2009 23:20

Noin puolet parien lapsensaantivaikeuksista johtuu miehen sperman huonosta laadusta. Syynä voi olla huono verenkierto, ruokavalio tai epäterveelliset elämäntavat. Listasimme ruokia, joilla spermasta saa terveempää ja aktiivisempaa.

Olennaisinta on syödä ennaltaehkäisevästi, koska heikkoa hedelmällisyyttä sinällään ei pelkällä ruokavaliolla pystytä välttämättä parantamaan. Kaikista tärkeintä on saada verenkierto kuntoon, jotta veri pääsee virtaamaan hyvin alapäähän. Revolutionhealth.comin mukaan seuraava seitsemän ruoan lista on hyvä muistaa.

Lohi
Lohessa on paljon terveellisiä Omega-3 -rasvahappoja, jotka auttavat poistamaan kehosta pahaa LDL-kolesterolia. Lohen syömisessä on muitakin hyviä puolia: se esimerkiksi pitää nälän poissa pitkän aikaa.

Vesimeloni
Vesimelonin syönti auttaa varmasti pikku ”uimareita”, sillä se sisältää runsaasti kaliumia, joka ehkäisee korkean verenpaineen syntymistä. Joillakin kaliumin on todettu vähentävän myös spastisuutta ja lihasten jäykkyyttä.

Tomaatit
Tomaatit sisältävät runsaasti lykopeenia, joka on kasvin väriaine. Runsaan lykopeenin saannin on useissa tutkimuksissa todettu suojaavan syöpä-, sydän- ja verisuonitaudeilta. Erityisesti eturauhassyövän ehkäisy on todella tärkeää hedelmällisyyden kannalta.

Vähärasvainen maito tai jogurtti
Maito ja jogurtti sisältävät runsaasti kaliumia ja kalsiumia, jotka alentavat verenpainetta ja parantavat veren virtausta. Lisäksi kalsium vahvistaa luustoa, joten varsinkin vanhemmalla iällä kannattaa maitoa juoda säännöllisesti.

Marjat
Marjat ovat todella hyvä antioksidanttien lähde. Antioksidantit suojaavat elimistöä. Lisäksi verisuonet pysyvät hyvässä kunnossa ja saat hyvän suojan sairauksia vastaan.

Pavut
Pavut on tärkeä mineraalien lähde, ja lisäksi niiden päivittäinen syönti voi alentaa verenpainetta jopa 8-10 prosenttia.

Kaurapuuro
Amerikkalaisille eksoottinen kaurapuuro on onneksi osa suomalaista ruokakulttuuria. Ja hyvä niin, sillä ei ole juuri terveellisempää aamiaista kuin kaurapuuro esimerkiksi marjojen ja rasvattoman maidon kanssa. Puuro sisältää paljon kuituja, joiden tiedetään alentavan kolesterolia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.