IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Osa miehistä kärsii ejakulaatio- eli siemensyöksyongelmasta. Se on kiusallinen vaiva, joka erektiovaivan tavoin saattaa häiritä parisuhteessa. Yleensä ongelma kuitenkin on korjattavissa erilaisilla harjoitteilla. Kerromme vinkit, joilla teet seksistänne parempaa!

Ylivoimaisesti yleisin ejakulaatioon liittyvä ongelma on ennenaikainen siemensyöksy. Yleensä syynä ennenaikaiseen siemensyöksyyn on kokemattomuus ja orgasmien puute. WebMD -sivuston mukaan vaivaan on monta ratkaisua.

Masturbointi on hyvä tapa oppia tuntemaan itseään. Tässä tapauksessa miehen kannattaa tuplata viikottaisten orgasmien määrä käsivoimin. Jos se ei auta, kannattaa tuplata vielä toistamiseen. Monta siemensyöksyä päivässä ”karaistaa” penistäsi.

On syytä myös kokeilla seuraavaa tekniikkaa seksin aikana: kannattaa hidastaa vauhtia ja esimerkiksi vaihtaa asentoa, kun tuntee kiihottuvansa liikaa. Partnerisi luultavasti pitää välillä myös hiljaisemmasta ja intiimimmästä menosta. Ja kun vaara on ohi, matka jatkukoon.

Yksi suosituimmista (ja kiistellyimmistä) tavoista on ajatella jotain antieroottista kun orgasmi tuntuu lähestyvän. Se toimii joillakin, mutta on suositeltavaa käyttää tätä vain väliaikaisena ratkaisuna: vuosia kestävä eduskunnan täysistunnon ajattelu seksin aikana ei tiedä hyvää, oli partnerisi kuinka kuuma tapaus tahansa.

Jos mikään näistä vinkeistä ei tepsi, kokeile laittaa kaksi kondomia päällekkäin. Samalla tuplaat suojauksesi!

Jotkut miehet kärsivät täysin päinvastaisesta ongelmasta: viivästyneestä siemensyöksystä. Monet ajattelevat sen olevan vain hyvä asia, kukapa ei haluaisi pystyä aikuisviihde-elokuvien suorituksiin. Totuus kuitenkin on, että jotkut vaivasta kärsivät eivät pysty saamaan orgasmia lainkaan.

Mikä sitten on syynä? Usein masennuslääkkeet vaikuttavat pitkittävästi seksin kestoon. Ikä on toinen suuri tekijä. Suuntaa antavana sääntönä voisi pitää seuraavaa: mitä vanhempi olet, sitä kauemmin kestää. Tämä johtuu peniksen päässä olevien hermopäätteiden herkkyyden ”tylsymisestä”. Myös erektio-ongelmat vaikuttavat ejakulaatioon: siemensyöksyä on vaikeampi saada, jos penis ei ole täydessä erektiossa.

Syynä saatat olla myös sinä itse. Jos olet tottunut masturboimaan konepistooli -periaatteella, on se ollut käytännössä huonointa harjoitusta kumppanin kanssa harjoitettavaa seksiä varten. Eihän kumppanisi pysty sellaisiin nopeuksiin! Silloin kannattaa esimerkiksi vaihtaa kättä. Lisäksi kannattaa masturboidessa ajatella seksiä kumppanin kanssa yksityiskohtaisesti ja realistisesti. Siinä saattaa kestää kauemmin, mutta sen avulla pystyt miettimään, kuinka hoitaa homma ”oikeassa” tilanteessa. Konsti toimii ikään kuin kenraaliharjoituksena.

Lisäksi kannattaa aina kertoa fantasioistasi partnerillesi! Hän ehdotukseesi varmasti suostuukin, koska onnistuessanne seksielämänne paranee huimasti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.